Sigmund Freud University

SFU

Bellanima a incheiat un parteneriat academic, de cercetare si practica cu Sigmund Freud University din Viena, Austria, pentru a-si creste capacitatile de acces la noutatile in domeniu si la cele mai bune practici in tratamentul depresiei si tulburarile psihologice asociate.

Sigmund Freud University ofera programe academice complete in psihologie, precum si formare de baza si continua in psihoterapie, in centrele sale academice din Viena, Paris, Berlin, Ljubljana si Milano.

Universitatea ofera formare in psihoterapie intr-o varietate de metode: Psihoanaliza, Terapie comportamentala, Analiza existentiala, Psihologie individuala, Psihoterapie centrata pe persoana, Terapie Gestalt, Terapie sistemica familiala si analiza tranzactionala.

SFU are propriile clinici pentru tratament ambulator, oferind servicii de psihoterapie in 17 limbi, pentru o varietate de tulburari si probleme psihologice.

Universitatea este dedicata unui program de cercetare riguros atat la nivelul profesorilor cat si al studentilor.

Oportunitatile de cercetare sunt numeroase si acomodeaza atat metodologia cercetarii calitative si cantitative, precum si analize istorice sau meta-analize.

Afla mai multe la: www.sfu.ac.at

European Depression Association

sigla EDA

Bellanima este Reprezentantul national pentru Romania al European Depression Association (Asociatia Europeana pentru Combaterea Depresiei), care are drept obiective principale:

  • sensibilizarea opiniei publice si recunoasterea impactului pe care il are depresia la nivelul Europei
  • combaterea stigmatizarii si a discriminarii asociate depresiei
  • asigurarea si diseminarea de informatii si materiale educationale corecte si actualizate in legatura cu problematica depresiei
  • contribuirea la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor afectate de depresie prin incurajarea reintegrarii lor in societate si refacerii vietii profesionale si culturale
  • incurajarea alocarii de resurse adecvate pentru obiectivele de mai sus
  • promovarea cercetarii la un standard inalt de calitate asupra problematicii depresiei.

The European Depression Association (EDA) este o alianta formata din organizatii, pacienti, cercetatori si specialisti din domeniul sanatatii din 20 de tari europene.

EDA sensibilizeaza opinia publica si promoveaza o intelegere mai buna asupra impactului depresiei in vietile oamenilor, combate stigmatizarea si discriminarea si ofera reprezentare celor care sufera de depresie.

Afla mai multe la: www.europeandepressionday.com

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 200 lei in luna octombrie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...