Ileana Botezat-Antonescu

Director medical

Medic primar psihiatru, doctor în ştiinţe medicale, Director al Centrului Naţional de Sănătate Mintală şi Luptă Antidrog, fost profesor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Psihologie, unde a predat cursuri de Psihiatrie, Fundamentele psihoterapiilor psihanalitice şi Evaluare clinică la nivel de master. Este formator şi supervizor al Asociaţiei Române de Psihoterapie Psihanalitică, membru senior al Asociaţiei Internaţionale de Psihanaliză, fost Delegat Naţional în Biroul Asociaţiei Europene de Psihoterapie.

Vezi prezentarea detaliata.

Cătălina Dragulănescu

Psiholog clinician & psihoterapeut supervizor

Catalina are o experienta de peste 16 ani de practica in psihoterapia psihanalitica si de 12 ani de practica in psihologie clinica. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Independente Titu Maiorescu, cu specializarea Psihologie Clinica si Psihoterapie. A activat o lunga perioada ca psiholog in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia. Din 2011, completand activitatea de practica psihoterapeutica, este si co-lector in cadrul Fundatiei Romano-Olandeze pentru Psihoterapie Psihanalitica (FROPP) si in cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii „Hyperion”.

Vezi prezentarea detaliata.

Mădălina Lincă

Psiholog clinician & psihoterapeut

Mădălina a absolvit Facultatea de Psihologie a Universității Titu Maiorescu și a lucrat ca psiholog clinician și psihoterapeut în cadrul Spitalului de Psihiatrie “Sf. Stelian” (Secția de Psihiatrie și Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineret). Are o experiență de peste 15 ani ca psiholog clinician și psihoterapeut, atât în lucrul cu adulții, cât și cu copiii și familiile acestora. Este membru fondator al Fundației Generația – Centrul de Formare pentru psihoterapia psihanalitică a copilului, adolescentului și adultului. De asemenea, Mădălina are o formare de patru ani în cadrul Fundației Româno-Olandeze de Psihoterapie Psihanalitică.

Vezi prezentarea detaliata.

Viorel Nedelcu

Psiholog clinician & psihoterapeut

Viorel are la baza o formare extensiva in psihoterapia psihanalitica si o experienta de peste 10 ani in practicarea aceastei metode terapeutice. Este absolvent al Facultatii de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu, al Masterului de Psihoterapii Psihanalitice, Universitatea Hyperion, si intre 2011 si 2015, a urmat o formare la Romanian-Dutch Foundation for Psychoanalytical Psychotherapy. Aria sa de expertiza este intregita si de competente solide in psihologie organizationala si consiliere vocationala.

Vezi prezentarea detaliata.

Florina Rad

Medic primar psihiatru copii si adolescenti

Florina este un specialist dedicat, pasionat de lucrul cu copiii, si, in acelasi timp, foarte atent la nevoile si dificultatile parintilor. Are o experienta de peste 10 ani in psihiatria copilului si adolescentului, dobandind o bogata practica medicala in cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”. Este doctor in medicina si lector universitar, disciplina Psihiatria Copilului și Adolescentului, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti si absolventa a unui master in cadrul Neuroscience Education Institute din SUA.

Vezi prezentarea detaliata.

Flori-Ana Buzilă (Andronache)

Psihoterapeut & Consilier psihologic

Flori este psihoterapeut de orientare experientiala, cu formare in terapia centrata pe adult-copil-cuplu si familie. Pe langa practica sa de peste 9 ani in psihoterapie si consiliere psihologica, Flori este formata in Italia ca expert in mobbing (hartuirea la locul de munca) si consilier in cariera, oferind clientilor Bellanima inclusiv servicii de consiliere pentru problemele legate de locul de munca. De asemenea, Flori are o formare in psihotraumatologie la Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, precum si experienta in terapia de cuplu bazata pe o abordare integrativa.

Vezi prezentarea detaliata.

Alexandra Buică

Medic specialist psihiatru copii si adolescenti

Alexandra este medic specialist Psihiatrie Pediatrica si are o experienta de peste 5 ani in lucrul cu copiii si adolescentii, dar si cu familiile acestora. Experienta clinica si practica medicala a dobandit-o in cadrul Clinicii de Psihiatria Copilului si Adolescentului a Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti si urmeaza programul de formare complementara a Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Vezi prezentarea detaliata.

Gabriela Stroian

Psiholog clinician & psihoterapeut

Gabriela este psiholog clinician principal, doctor in psihologie si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. Are o vasta experienta in psihoterapie si consiliere psihologica, inclusiv pentru persoanele cu afectiuni oncologice, in baza unui training in colaborare cu spitalul Pitie-Salpetriere din Paris. Absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, unde si-a sustinut in 2000 si teza de doctorat, dar si a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca unde s-a format ca psihoterapeut CBT/REBT, Gabriela are experienta clinica indelungata, acoperind toata aria psihopatologiei, de la tulburari nevrotice legate de stres si somatoforme, trecand prin patologia afectiva majora, pana la tulburari alimentare si obezitate.

Vezi prezentarea detaliata.

Oana Georgescu

Psiholog clinician & psihoterapeut

Oana are o experienta de peste 9 ani in problematica dezvoltarii copilului si parentalitatii. Este psiholog clinician si psihoterapeut, cu un interes major in cercetarea clinica. Oana a absolvit facultatea de psihologie in Statele Unite, la Universitatea Saint Mary’s (Magna cum laude), a obtinut un Master of Science in Dezvoltarea Copilului si Familiei la Universitatea Purdue, SUA, si, incepand cu anul 2011, urmeaza o formare de lunga durata la Romanian-Dutch Foundation for Psychoanalytical Psychotherapy.

Vedea prezentarea detaliata.

Beatrice Popescu

Psihoterapeut & Cercetator

Beatrice practica de peste 10 ani psihoterapia cognitiv-comportamentala, psihoterapia rational-emotiva si terapia de scurta durata sub egida catorva asociatii profesionale de prestigiu. Absolventa a masterului de psihoterapie cognitiv-comportamentala, este acum inscrisa la Scoala Doctorala din cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de filosofie, sub supervizarea City College New York, cu teza „Psihoterapia si consilierea filosofica, consideratii etice”. Este adepta paradigmei ‘cercetator-practician’, iar abordarea sa este integrativa, orientata pe rezultate rapide si durabile in psihoterapie.

Vezi prezentarea detaliata.

Simona Danciu

Logoped & psihopedagog & terapeut sandplay

Logoped, psihopedagog si terapeut sandplay, Simona are o experiență de peste 12 ani in problematica dezvoltarii copilului. Este absolventa a Facultatii de Psihologie și Stiintele Educatiei din Universitatea Bucuresti si formator in Psihologia dezvoltarii. Din 2014 este coordonator in cadrul proiectului transnational de cercetare ”Sandplay and storytelling”.

Vezi prezentarea detaliata.

Cristina Hâncu

Medic specialist psihiatru

Cristina este medic specialist psihiatru, fiind absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”. Experienta clinica si practica medicala a dobandit-o in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”. Incepand cu anul 2013 urmeaza o formare in cadrul Fundatiei Generatia – Centrul de Formare pentru psihoterapia psihanalitică a copilului, adolescentului si adultului. Cristina este o persoana empatica, organizata, energica, optimista, preocupata permanent de imbunatatirea comunicarii interpersonale.

Vezi prezentarea detaliata.

Ramona Popescu

Psiholog educational

Ramona este absolventa a Facultatii de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret, Bucuresti si a unui Master in domeniul Stiinte ale Educatiei, specializarea “Consiliere scolara” organizat de Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Cunostintele ei sunt semnificativ imbogatite prin participarea la numeroase cursuri si programe de dezvoltare personala si profesionala: formare in Art Terapie Phronetik®, cursuri de improvizatie si Arta improvizatiei etc., organizate la nivel national si international. Experienta Ramonei cuprinde peste 12 ani de predare in invatamantul prescolar si primar intr-o scoala internationala, precum si peste 5 ani de activitati de consiliere psihopedagogica.

Vezi prezentarea detaliata.

Iulia Stoian

Psihoterapeut

Iulia are o experienta de peste 7 ani ca psihoterapeut cognitiv-comportamental si de peste 12 ani in analiza aplicata a comportamentului (ABA). Si-a inceput practica in lucrul cu copiii cu tulburari in dezvoltare (spectrul autist) si cu familiile acestora. Ulterior si-a completat experienta lucrand cu adolescenti si adulti si abordand o gama larga de dificultati. Principiul dupa care se ghideaza este personalizarea interventiei terapeutice pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Vezi prezentarea detaliata.

Georgiana Mihailescu

Medic specialist psihiatru copii si adolescenti

Georgiana este medic specialist psihiatrie pediatrica si are o experienta de peste 4 ani in lucrul cu copiii si adolescentii. Experienta clinica si practica medicala a dobandit-o in cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului a Spitalului “Prof. Dr. Al. Obregia”. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, precum si a programului de formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu a Asociatiei Alianta pentru Copil si Familie.

Vezi prezentarea detaliata.

Mihaela Ciobanu

Psiholog clinician & psihoterapeut & psihopedagog

Mihaela este un psiholog cu multa experiența, obtinuta atat in lucrul cu copii, cat și cu adulti.
Activeaza in domeniul psihologiei clinice, al psihoterapiei cognitiv–comportamentale, al psihopedagogiei speciale, cu competente in logopedie si tulburari de invatare (psihodiagnostic si interventie), experienta profesionala fiind dobandita atat in invatamantul special, cat si in practica individuala.

Vezi prezentarea detaliata.

Irina Ciureanu

Psiholog clinician si psihoterapeut

Dupa mai mult de 10 ani de experienta in resurse umane, Irina a dobandit o dubla specializare psihologica, alaturandu-se echipei Bellanima in calitate de psiholog organizational si de psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica. Irina detine un Master in Resurse Umane la SNSPA Bucuresti, desfasurand o activitate intensa de consiliere psihologica pentru angajati, consiliere in cariera si evaluare in mediul organizational. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Bucuresti si practica psihoterapia prin hipnoza clinica, relaxare si tehnici ericksoniene. Irina este adepta invatarii continue, urmand in acest moment o specializare in hipnoterapie la Londra.

Vezi prezentarea detaliata.

Catalin Durla

Psihoterapeut si psiholog clinician

Catalin are o experienta de 10 ani ca psiholog clinician si psihoterapeut pentru copii si adolescenti, fiind sustinatorul unei relatii terapeutice autentice si sanatoase cu copilul si intelegand ca increderea in capacitatile acestuia stau la baza dezvoltarii psihice armonioase a viitorului adult. A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, urmata de un master in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala la Universitatea Titu Maiorescu. Catalin este, de asemenea, format in psihoterapia centrata pe persoana, fiind membru al Asociatiei de Psihoterapie Centrata pe Persoana din Romania.

Vezi prezentarea detaliata.

Ana Maria Benali

Psihoterapeut & consilier psihologic

Ana este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti si are o experienta de 10 ani in consiliere psihologica si psihoterapie experientiala a unificarii. Imbinarea lucrului din cabinet cu activitatea din domeniul resurselor umane si-a pus amprenta asupra modului aplicat si integrat in care abordeaza sedintele de consiliere in cariera. Ana este unul dintre primii experti din Romania in consilierea pe problematica mobbing-ului (hartuirea psihologica la locul de munca) si in ultima vreme si-a extins aria de competente lucrand cu cazuri de bullying (hartuirea psihologica in scoli).

Vezi prezentarea detaliata.

Andra Bolohan

Psihoterapeut

Andra este psihoterapeut cu o experienta de peste 10 ani. Si-a inceput activitatea profesionala urmand studiile facultatii de medicina, la finele carora a devenit medic pediatru. Dorinta de a putea ajuta oamenii sa-si depaseasca suferinta fizica si psihica a determinat-o sa isi completeze pregatirea cu studiile facultatii de psihologie, ulterior urmand cursuri de formare in terapia cognitiv-comportamentala, psihoterapia traumei, terapia cuplului, familiei si copilului si terapia EMDR. In abordarea sa terapeutica pleaca de la convingerea ca exista un potential sanatos in fiecare persoana si ca ingrijirea cu atentie a ranilor poate duce la vindecarea acestora.

Vezi prezentarea detaliata.

Pompilia Creanga

Psiholog clinician & consilier psihologic

Dupa o experienta vasta in domeniul resurselor umane, Pompilia a decis sa se dedice pasiunii sale pentru oameni: sa le fie alaturi, sa ii insoteasca in gasirea solutiilor, sa ii inteleaga. La Bellanima ofera consiliere psihologica si realizeaza evaluarile psihologice clinice, precum si expertizele psihologice necesare in diferite demersuri judiciare (stres posttraumatic, accidente rutiere, custodie etc).

Vezi prezentarea detaliata.

Ramona Ristea

Psiholog clinician & terapeut TSA

Ramona a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, urmand apoi masteratul in Psihologie clinica – evaluare si interventie terapeutica. In ultimii 10 ani a dezvoltat un interes deosebit pentru tratarea copiilor diagnosticati cu tulburari de dezvoltare (spectrul autist), cu ajutorul terapiei comportamentale, dobandind o mare experienta in acest domeniu. Din 2015 este tehnician inregistrat international in analiza aplicata a comportamentului – (RBT).

Vezi prezentarea detaliata.

Laurentiu Staicu, PHD

Consilier filosofic

Laurentiu este Conferentiar la Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti (2008-prezent) si totodata Director al Catedrei de Filosofie Teoretica. In ultimii sase ani, Laurentiu a dezvoltat un interes major in domeniul filosofiei aplicate, incepand astfel sa practice consilierea filosofica si existentiala. De asemenea, s-a implicat in activitati de training pe teme precum: leadership, managementul conflictelor, gandire critica si abilitati de luare a deciziilor, argumentare.

Vezi prezentarea detaliata.

Oferta promotionala

Evaluare psihologica initiala adulti (2h) - 200 lei in luna noiembrie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...