Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.
Terapeut ABA

Terapeut ABA

Centrul Medical Bellanima București – specializat în servicii de psihiatrie, psihologie și psihoterapie – anunță disponibilitatea unui post de terapeut ABA pentru realizarea intervențiilor terapeutice la copii cu tulburări din spectrul autist.

Oferim un mediu de lucru profesionist și concentrat asupra calității serviciilor, program flexibil și posibilități de dezvoltare în cadrul unei echipe pluridisciplinare.
Putem asigura inclusiv contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Cerințe:

 • Atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor;
 • Experiență în intervenția terapeutică la copii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist – analiza aplicată a comportamentului (ABA);
 • Empatie și profesionalism;
 • Atenție constantă față de evoluția terapeutică;
 • Deschidere pentru lucrul în echipa pluridisciplinară.

Așteptăm CV-urile și scrisorile de intenție la adresa de e-mail: hr [at] bellanima [punct] ro. Vă rugăm să menționați în e-mail poziția pentru care aplicați. 

Puteti accesa si pagina de contact.

Despre Centrul Medical Bellanima:

Fondat în anul 2013 ca primul centru medical din România dedicat tratării depresiei și tulburărilor asociate, Bellanima pune astăzi la dispoziția clienților săi experiența și cunoștințele unei echipe de peste 30 de specialiști din domeniile psihologiei clinice, psihoterapiei și psihiatriei pentru diagnosticarea și tratarea unei arii vaste de tulburări și probleme psihice.

Beneficiind de calitățile profesionale, dar și umane, ale echipei sale, Bellanima își propune o dezvoltare puternică, caracterizată prin dinamism și digitalizare, și axată pe oferirea de servicii terapeutice conform celor mai bune practici și abordări inovatoare din domeniu.

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet