fbpx

ANUNȚ ANGAJARE: TERAPEUT ABA – TERAPIE PENTRU AUTISM

Centrul Medical Bellanima București – specializat în servicii de psihiatrie, psihologie și psihoterapie – anunță disponibilitatea unui post de terapeut ABA pentru realizarea intervențiilor terapeutice la copii cu tulburări din spectrul autist.

Oferim un mediu de lucru profesionist și concentrat asupra calității serviciilor, program flexibil și posibilități de dezvoltare în cadrul unei echipe pluridisciplinare.
Putem asigura inclusiv contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Cerințe:

– Atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor;

– Experiență în intervenția terapeutică la copii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist – analiza aplicată a comportamentului (ABA);

– Empatie și profesionalism;

– Atenție constantă față de evoluția terapeutică;

– Deschidere pentru lucrul în echipa pluridisciplinară.

Așteptam CV-urile și scrisorile de intenție la adresa de e-mail: hr [at] bellanima [punct] ro. Vă rugăm să menționați în e-mail poziția pentru care aplicați.

 

Despre Centrul Medical Bellanima:

Fondat în anul 2013 ca primul centru medical din România dedicat tratării depresiei și tulburărilor asociate, Bellanima pune astăzi la dispoziția clienților săi experiența și cunoștințele unei echipe de peste 30 de specialiști din domeniile psihologiei clinice, psihoterapiei și psihiatriei pentru diagnosticarea și tratarea unei arii vaste de tulburări și probleme psihice.

Beneficiind de calitățile profesionale, dar și umane, ale echipei sale, Bellanima își propune o dezvoltare puternică, caracterizată prin dinamism și digitalizare, și axată pe oferirea de servicii terapeutice conform celor mai bune practici și abordări inovatoare din domeniu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.