fbpx

Colaborare psihoterapeut – Clinica de psihoterapie și psihiatrie Bellanima

 

Centrului Medical Bellanima își extinde echipa de psihoterapeuți.

Dacă vrei sa ni te alături, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău actualizat însoțit de o scrisoare de intenție pe adresa hr [at] bellanima [punct] ro. Putem asigura inclusiv contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Poți afla mai multe despre noi accesând pagina noastră de web www.bellanima.ro 

Responsabilități:

  • Elaborează anamneza și colectează orice informație relevantă despre pacient.
  • Elaborează rapoarte despre pacienți și menține la zi documentele necesare din dosarul pacientului.
  • Asigură intervenția terapeutică deliberat și planificat, prin mijloace și metodologii științifice, în baza unui cadru clinic și teoretic, cu scopul de a reduce sau elimina simptome, tulburări mintale sau stări de suferință psihosociale și/sau psihosomatice și comportamente disfuncționale.
  • Consiliază pacienții, grupuri de pacienți sau aparținători pentru a-i ajuta să înțeleagă problemele psihologice cu care se confruntă, să-i ajute să facă față situațiilor de criză, să definească obiective și să dezvolte planuri psihoterapeutice realiste pentru a realiza o adaptare și o dezvoltare personală, socială, educațională sau vocaționala eficientă.
  • Identifică probleme psihologice, emoționale sau comportamentale. Utilizează elemente de psihodiagnostic pentru tulburări de personalitate, folosind informații obținute din interviurile clinice, anamneză, teste, instrumente psihometrice sau alte materiale de referință. 
  • Cooperează cu ceilalți membri ai echipei și/sau terapeuți și medici psihiatri cu privire la starea și evoluția pacientului. 

Cerinte:

  • Certificare într-o formă de psihoterapie recunoscută de Federația Română de Psihoterapie și de Colegiul Psihologilor din România; 
  • Cel puțin 3 ani de experiență practică.
Share:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.