Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

Simți că ești blocat într-o situație sau un gând și nu știi cum să ieși? Ai nevoie de ajutor din partea unui terapeut, dar nu știi cum să-l alegi?

Te ajutăm noi.

La Centrul Medical Bellanima suntem alături de tine din primul moment. Te ajutăm să identifici tipul de terapie de care ai nevoie, prin serviciul de evaluare psihologică preliminară.

„Psihoterapia individuală pentru adulți reprezintă o sursă extraordinară de auto-cunoaștere și, în același timp, un proces de vindecare. Oamenii încep o psihoterapie simțind că ceva nu este în regulă cu ei și dorind să afle și să înțeleagă ce anume din funcţionarea lor duce la impasul sau criza în care se află. Odată ce modul lor de a reacționa – mai puțin adaptat în anumite situații – devine comprehensibil, acesta poate fi schimbat.”

Când ai nevoie de terapie individuală?

Tu știi cel mai bine prin ce situații treci, ce emoții procesezi sau te blochează și ce te îndeamnă să ceri ajutorul unui terapeut. Terapia individuală este un proces care ajută o persoană în multe situații de viață, cele mai frecvente fiind:

Centrul Medical Bellanima recomandă serviciile de psihoterapie și celor care suferă de tulburări de anxietate, depresie sau alte afecțiuni psihice ce pot fi tratate și cu ajutorul psihoterapiei.

Începe să fii bine!

De ce să alegi Centrul Medical Bellanima?

Bellanima oferă mai multe tipuri de psihoterapie individuală, de la terapii de explorare, care sunt mai profunde, la terapii centrate pe simptom sau pe un obiectiv specific:

Dacă nu știi ce înseamnă fiecare tip de terapie și care ți se potrivește ție, te ajutăm printr-o evaluare psihologică preliminară, care ne permite să identificăm împreună care sunt nevoile tale și metoda cu care vei rezona cel mai bine.

Cum se desfășoară evaluarea psihologică preliminară?

Găsește-ți terapeutul potrivit. Solicită o programare!

Psihoterapia aduce mai multă claritate în felul în care ne înțelegem pe noi înșine. În timpul procesului terapeutic, individul identifică:

Aceste conștientizări facilitează schimbarea, iar comportamentele nedorite devin mai adaptative și mai flexibile.

La începutul procesului de terapie se precizează regulile de bază ale metodei aplicate și se construiește o alianță terapeutică, o relație bazată pe încredere și empatie, ce păstrează o distanță optimă, pe un anume tip de înțelegere comună, ce evită judecata, vinovăția, rușinea și care urmărește îmbunătățirea calității vieții pacientului. 

Creșterea forței sinelui, întărirea capacității unei persoane de a tolera și gestiona problemele și provocările vieții într-o manieră adaptativă, creșterea capacității de a munci și de a iubi sunt aspecte greu de măsurat, dar aflate implicit pe lista ‘obiectivelor terapeutice. 

SpecialistiI Nostri

Specialiștii care au grijă de tine la Bellanima

Serviciile noastre pot fi oferite atat in cabinet, cat si online.

0735.151.153

Pentru sedintele online, te poti programa cu usurinta, direct din pagina dedicata serviciului de telemedicina. Daca nu stii ce serviciu ti se potriveste, consilierii nostri te vor sfatui sau poti alege chiar tu completand acest formular.

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet