Evaluare psihologica preliminara adulti

Pachet evaluare 240 lei. Este primul pas pe care il recomandam pentru initierea unei interventii terapeutice si are scopul de a calibra tipul de terapie si specialistul cu nevoile si tipologia clientului. La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru.

Astfel, pentru a putea identifica ce tip de interventie este necesara (consiliere psihologica, psihoterapie, psihiatrie sau abordare interdisciplinara), primul pas pe care il recomandam clientilor nostri este evaluarea psihologica preliminara.

Aceasta se realizeaza in cadrul a doua sedinte de cate o ora. In cadrul primei intalniri vei primi spre completare cateva instrumente psihologice (chestionare) de autoevaluare a starii tale (starea generala de bine, nivelul depresiei si anxietatii, trasaturi de personalitate, intensitatea si gravitatea simptomelor prezente, test asociativ-verbal) care au scopul de a surprinde perceptia ta asupra experientei emotionale curente precum si a vietii tale.

A doua sedinta va avea loc dupa ce psihologul clinician a obtinut deja primele date despre situatia ta, ca urmare a interpretarii instrumentelor psihologice, si va consta intr-o discutie de tip interviu semi-structurat pentru ca psihologul sa aprofundeze problema cu care te confruntati si contextul aparitiei simptomelor prezente, precum si istoricul personal si medical.

In cadrul aceleiasi intalniri, psihologul clinician va face si comunicarea concluziilor si a recomandarilor de interventie terapeutica, daca este cazul. De asemenea, acesta iti sta la dispozitie pentru orice alt tip de lamuriri sau intrebari.

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne.

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet