fbpx

Evaluare psihologica preliminara adulti (2h) – 220 lei!

Primul pas pe care il recomandam pentru initierea unei interventii terapeutice este evaluarea psihologica preliminara.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru.

Astfel, pentru a putea identifica ce tip de interventie este necesara (consiliere psihologica, psihoterapie, psihiatrie sau abordare interdisciplinara), primul pas pe care il recomandam clientilor nostri este evaluarea psihologica preliminara.

Aceasta se realizeaza in cadrul a doua sedinte de cate o ora. In cadrul primei intalniri veti primi spre completare cateva instrumente psihologice (chestionare) de autoevaluare a starii dvs. (starea generala de bine, nivelul depresiei si anxietatii, trasaturi de personalitate, intensitatea si

gravitatea simptomelor prezente, test asociativ-verbal) care au scopul de a surprinde perceptia dvs. asupra experientei emotionale curente precum si a vietii dvs.

A doua sedinta va avea loc dupa ce psihologul clinician a obtinut deja primele date despre situatia dvs, ca urmare a interpretarii instrumentelor psihologice, si va consta intr-o discutie de tip interviu semi-structurat pentru ca psihologul sa aprofundeze problema cu care va confruntati si contextul aparitiei simptomelor prezente, precum si istoricul personal si medical.

In cadrul aceleiasi intalniri, psihologul clinician va face si comunicarea concluziilor si a recomandarilor de interventie terapeutica, daca este cazul. De asemenea, acesta va sta la dispozitie pentru orice alt tip de lamuriri sau intrebari.

Inapoi

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei in luna Ianuarie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...