fbpx

Servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate

Pentru a facilita accesul la servicii de psihologie si psihiatrie de calitate, in cadrul Centrului Medical Bellanima oferim inclusiv servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, in limita plafonului asigurat de catre aceasta.

Te simți copleșit și dorești să întelegi, să clarifici sau să tolerezi mai bine anumite emoții, simptome sau evenimente de viață pe care le trăiești? Vrei să începi o terapie dar nu știi care e primul pas? Îți recomandăm evaluarea psihologică preliminară, un serviciu psihologic care te va ajuta să-ți identifici mai bine nevoile și să alegi cea mai potrivită terapie.

Serviciile pe care le putem oferi pentru adulti in acest regim de gratuitate/compensare sunt:

  • consultatii psihiatrice;
  • eliberarea de retete gratuite/compensate;
  • consiliere psihiatrica individuala si/sau familiala;
  • evaluare psihologica clinica;
  • consiliere psihologica clinica.

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE

Pentru a beneficia de decontarea serviciilor de catre CAS, este nevoie, in primul rand, de o programare pentru o consultatie de psihiatrie. In urma acestei consultatii, medicul va poate recomanda inclusiv servicii psihologice, la care va veti putea programa ulterior. La prima programare trebuie sa va prezentati la Centrul Medical Bellanima cu urmatoarele documente:

  • biletul de trimitere de la medicul de familie sau de la un alt specialist care are contract cu
    Casa de Asigurari de Sanatate – biletul de trimitere trebuie sa fie catre specialitatea Psihiatrie si sa fi fost eliberat cu maximum 30 de zile inainte de data la care va prezentati pentru consultatie;
  • cardul de sanatate care sa arate ca sunteti asigurat in Sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate ;
  • buletinul/ cartea de identitate.

Inapoi

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei in luna Octombrie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...