TERAPIE DE GRUP ANXIETATE ADOLESCENTI

Se recomanda ca solutie pentru adolescentii care se confrunta cu stari de anxietate.

Sunt situatii cand copilul tau traverseaza anumite episoade dificile de-a lungul vietii de adolescent. In cazul in care observi ca se regaseste in cel putin una dintre situatiile de mai jos, participarea la terapie de grup il va putea ajuta sa se simta mai bine:

Scopul grupului este de a permite identificarea si intelegerea cauzelor starii de anxietate si descoperirea si exersarea de noi modalitati de a ii face fata intr-un mod benefic, in contextul suportiv al grupului.

Participanti pot fi adolescenti cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani. Grupul va fi format din minim 6 si maxim 10 participanti.

Durata si frecventa: intalnirile dureaza 90 de minute si au loc o data pe saptamana, timp de 10 saptamani.

Cost: 75 lei participant/intalnire.

Detalii: Fiecare participant beneficiaza de o evaluare psihologica initiala (care necesita si participarea parintilor/apartinatorilor), care va fi realizata de catre un psiholog clinician specializat in dezvoltarea copilului si adolescentului. Aceasta se realizeaza gratuit in conditiile in care se achita de la inceput costul sesiunilor de grup. La finalul sesiunilor grupului, fiecare participant va beneficia in mod gratuit de o sedinta individuala de consiliere cu parintii/apartinatorii.

Ofera-i copilului tau sansa sa se simta mai bine!

Mai multe informatii despre anxietate poti gasi in sectiunea psihoeducatie.

Exista momente in viata copiilor si a adolescentilor cand se simt speriati, ingrijorati sau nefericiti din cauza unor motive dificil de verbalizat, pe care le pot identifica cu greu sau deloc.

Psihoterapeutul nu va oferi retete de urmat pas cu pas, ci, impreuna cu copilul/adolescentul si familia acestuia, vor parcurge impreuna drumul catre o stare mai buna.

Psihoterapia nu reprezinta o solutie rapida sau un raspuns usor, ci mai degraba un proces complex si bogat care, in timp, poate reduce simptomele, duce la intelegere si sens si imbunatateste functionalitatea copilului precum si calitatea vietii sale si a familiei.

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet