Irina Ciureanu

Irina Ciureanu

  • Pozitie: PSIHOTERAPEUT
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Irina a terminat Facultatea de Psihologie în cadrul Universității București și are o experiență de peste 15 ani în organizații, ca psiholog și ca manager în resurse umane. S-a alăturat echipei Bellanima în calitate de psiholog organizațional și de psihoterapeut autonom, având formarea principală în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană.
Ca urmare a multiplelor formări și cursuri urmate în cei 20 de ani de pregatire, practică o psihoterapie complexă, cu elemente din: analiza tranzactională, hipnoză clinică, psihotraumatologie, terapiile experiențial-dinamice, având ca obiectiv dobândirea unei bune funcționari psihice și a unei vieți cu sens.
Avantajul cel mai mare este că poate însoți persoanele afectate în drumul lor către o vindecare profundă și, în același timp, poate lucra cu tehnici specifice terapiilor de scurtă durată, centrate pe soluții.

Vezi video

Abilitati si competente:

Acreditari si afilieri

Educatie si formare

Experiență profesională:

Oferta Promotionala
close slider

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet