Mihaela Dumitru

  • Pozitie: Psiholog clinician
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Mihaela este psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv comportamental în formare, fiind absolventă a Facultății de psihologie și a Masteratului de Psihologie aplicată în domeniul securității naționale. Abordarea sa psihoterapeutică este cea care îmbină gândirea rațională și emoțiile, îmbinarea celor două având un impact major asupra schimbărilor comportamentale și ulterior a gândurilor ce ne conduc. Mihaela este specializată în abordarea problemelor generate de dificultăți de adaptare, anxietate, depresie, dependente, gestionarea diagnosticelor oncologice, burnout, recrutare personal, consiliere psihologică în relațiile profesionale de muncă. În cadrul proceselor terapeutice, Mihaela lucrează cu adulți, copii sau adolescenți ori grupuri și își propune identificarea și construirea de metode alternative de gândire si solutionare asupra situației ce se doreste a fi îmbunătățită.

Abilități și competențe:

Acreditări și afilieri:

Educație:

Experiență profesională:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet