Raluca Gavrilescu

  • Pozitie: PSIHOTERAPEUT
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Raluca a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, precum si masteratul cu specializarea Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale din cadrul aceleiasi universitati. Si-a consolidat pregatirea in domeniul psihoterapiei urmand cursurile programului de formare complementara de baza in domeniul Psihoterapiei Integrative a Traumei, in cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei din Bucuresti.   

Experienta ei profesionala include lucrul cu clienti cu diagnostice diverse, cu tulburari de personalitate, cu istoric de trauma complexa sau care au experimentat evenimente traumatice singulare, si nu numai.

In abordarea sa terapeutica, Raluca pleaca de la credinta ca este necesar ca psihoterapeutul sa fie un specialist cu o formare academica solida si continua, dar si cu experienta propriului proces psihoterapeutic, pentru a putea contine autentic clientul, fata de care rolul sau este multifatetat, in functie de nevoia acestuia.

Vezi video

Abilitati si competente:

Acreditari si afilieri

Educatie

Experienta profesionala:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet