Yvonne Popescu

  • Pozitie: MEDIC SPECIALIST PSIHIATRU
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Yvonne este medic specialist psihiatru, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, avand o experienta clinica psihiatrica de peste 5 ani, dobandita in cadrului Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. “Alexandru Obregia” din Bucuresti, a Spitalului Clinic Bichat-Claude Bernard (Maison Blanche) din Paris si a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste. Yvonne este o persoana extrem de empatica si de implicata in munca sa, cu multa compasiune pentru cei din jur, fiind determinata in obtinerea celor mai bune rezultate terapeutice. Isi pastreaza constanta dorinta de perfectionare prin studiu, manifestand o neincetata fascinatie si curiozitate pentru creier, minte si emotie.

Vezi video

Abilitati si competente:

Acreditari si afilieri

Educatie:

Experienta profesionala:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet