Mădălina Lincă

  • Pozitie: PSIHOLOG CLINICIAN & PSIHOTERAPEUT
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Mădălina Lincă este psiholog clinican specialist și psihoterapeut principal în specialitatea psihoterapia psihanalitică a copilului, adolescentului și adultului. Are o formare teoretică si clinică (1999-2006) în psihoterapia psihanalitică a copilului și adolescentului, în cadrul Fundației Generația și o formare complementară (2011-2015) în psihoterapia psihanalitică a adultului, în cadrul Fundației Româno-Olandeze de Psihoterapie Psihanalitică.

Mădălina are o experiență de 20 ani de practică în psihoterapie, atât cu adulți, cât și cu copii și adolescenți. A lucrat ca psiholog clinician și psihoterapeut în cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului pentru Studenți (actualmente Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri “Sf.Stelian) și în cadrul Școlii Internaționale Mark Twain.

În prezent este coordonatorul activităților de psihologie clinică și psihoterapie, precum si psiholog clinician și psihoterapeut la Centrul Medical Bellanima.

Este autoarea mai multor articole și studii de caz prezentate la diferite conferințe naționale și internaționale.

Vezi video

Abilitati si competente:

Acreditari si afilieri

Educatie

Experienta profesionala:

Cercetari si publicatii:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet