ECHIPA BELLANIMA

Profesionisti cu experienta clinica si de cercetare indelungata, dobandita atat in tara cat si in strainatate, specialistii Bellanima te vor ajuta sa gasesti cele mai bune solutii, oferindu-ti un tratament personalizat, apeland la respect, intelegere si grija fata de pacient.

Toti specialistii ABA Logoped Psihiatru adulti Psihiatru copii Psiholog clinician Psihoterapeut
Exemplu 1

Florina Rad

Florina este un specialist dedicat, pasionat de lucrul cu copiii, si, in acelasi timp, foarte atent la nevoile si dificultatile parintilor. Are o experienta de peste 11 ani in psihiatria copilului si adolescentului, dobandind o bogata practica medicala in cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”. Este doctor in medicina si lector universitar, disciplina Psihiatria Copilului și Adolescentului, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti.
Ileana Botezat-Antonescu

Ileana Botezat-Antonescu

Medic primar psihiatru, director medical Spitalul de psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos” (2007-2008), doctor în ştiinţe medicale, Director al Centrului Naţional de Sănătate Mintală şi Luptă Antidrog (2008-martie 2020), fost profesor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Psihologie, unde a predat cursuri de Psihiatrie, Fundamentele psihoterapiilor psihanalitice şi Evaluare clinică la nivel de master. Este formator şi supervizor al Asociaţiei Române de Psihoterapie Psihanalitică, membru senior al Asociaţiei Internaţionale de Psihanaliză, fost Delegat Naţional în Biroul Asociaţiei Europene de Psihoterapie.
Madalina Linca

Mădălina Lincă

Are o experiență de peste 15 ani ca psiholog clinician și psihoterapeut, atât în lucrul cu adulții, cât și cu copiii și familiile acestora. Este membru fondator al Fundației Generația – Centrul de Formare pentru psihoterapia psihanalitică a copilului, adolescentului și adultului.
Viorel

Viorel Nedelcu

Viorel are la baza o formare extensiva in psihoterapia psihanalitica si o experienta de peste 10 ani in practicarea aceastei metode terapeutice. Este absolvent al Facultatii de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu, al Masterului de Psihoterapii Psihanalitice, Universitatea Hyperion, si intre 2011 si 2015, a urmat o formare la Romanian-Dutch Foundation for Psychoanalytical Psychotherapy. Aria sa de expertiza este intregita si de competente solide in psihologie organizationala si consiliere vocationala.
Gabriela-Stoian

Gabriela Stroian

Gabriela este psiholog clinician principal, doctor in psihologie si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. Are o vasta experienta in psihoterapie si consiliere psihologica, inclusiv pentru persoanele cu afectiuni oncologice.
Beatrice Popescu

Beatrice Popescu

Beatrice practica de peste 10 ani psihoterapia cognitiv-comportamentala, psihoterapia rational-emotiva si terapia de scurta durata sub egida catorva asociatii profesionale de prestigiu.
Camelia-Dragulanescu

Cătălina Dragulănescu

Catalina are o experienta de peste 16 ani de practica in psihoterapia psihanalitica si de 12 ani de practica in psihologie clinica. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Independente Titu Maiorescu, cu specializarea Psihologie Clinica si Psihoterapie.
Antonela Andritoiu

Antonela Andrițoiu

Antonela este logoped, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihopedagogie Speciala din cadrul Universitatii Bucuresti, urmand apoi programele de masterat ”Terapia Logopedica in Procesele de Comunicare” si ”Psihopedagogia Școlii Incluzive”. Antonela lucrează atât cu copiii tipici, cat si cu cei cu cerinte educationale speciale (CES), stimuland comunicarea verbală si intervenind in cazul tulburarilor limbajului oral si scris.
Ramona-Popescu

Ramona Popescu

Ramona este absolventa a Facultatii de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret, Bucuresti si a unui Master in domeniul Stiinte ale Educatiei.
Mihaela Ciobanu (3)-min

Mihaela Ciobanu

Mihaela este un psiholog cu multa experiența, obtinuta atat in lucrul cu copii, cat și cu adulti. Activeaza in domeniul psihologiei clinice, al psihoterapiei cognitiv–comportamentale, al psihopedagogiei speciale.
Dr. Giorgiana Toma, Psihiatru Bellanima

Giorgiana Toma

Giorgiana este medic specialist psihiatru, cu o experienta clinica de 4 ani in cadru Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”. In prezent este in curs de formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu in cadrul Asociatiei Alianta pentru Copil si Familie
Irina-Dracea

Irina Drăcea

Irina are o experiență de psihoterapeut de peste 15 ani, cu formare în cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică, inclusiv în terapie Sandplay. A lucrat cu copii, adolescenti si adulti aflati in situatii dificile de viata, a organizat grupuri de psihoterapie si de artterapie pentru copii si adulti și a sustinut conferinte in companii pe teme de cuplu si parenting.
Andra-Bolohan

Andra Bolohan

Andra este psihoterapeut cu o experienta de peste 10 ani. Si-a inceput activitatea profesionala urmand studiile facultatii de medicina, la finele carora a devenit medic pediatru.
Ana Benali (2)-min

Ana Maria Benali

Ana este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti si are o experienta de 10 ani in consiliere psihologica si psihoterapie experientiala a unificarii. Imbinarea lucrului din cabinet cu activitatea din domeniul resurselor umane si-a pus amprenta asupra modului aplicat si integrat in care abordeaza sedintele de consiliere in cariera. Ana este unul dintre primii experti din Romania in consilierea pe problematica mobbing-ului (hartuirea psihologica la locul de munca) si in ultima vreme si-a extins aria de competente lucrand cu cazuri de bullying (hartuirea psihologica in scoli).
Andreea Popa

Andreea Popa

Andreea este medic specialist psihiatrie pediatrica si are o experienta de peste 4 ani in lucrul cu copiii si adolescentii. Experienta clinica si practica medicala au fost dobandite in cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului a Spitalului “Prof. Dr. Al. Obregia”.
Cristina Muntean

Cristina Muntean

Cristina este psiholog, cu o formare in psihoterapia psihanalitica a copilului, adolescentului si adultului in cadrul Fundatiei Generatia. Este membru al Asociatiei Romano-Franceze de psihoterapie si psihanaliza « Andre Green ». A absolvit Facultatea de Psihologie si Sociologie in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, precum si un Masterat in Psihologie clinica la aceeasi Universitate. S-a specializat in interventia timpurie, lucrand de peste 10 ani cu copii mici si familiile acestora
Irina-Ciureanu

Irina Ciureanu

Irina a terminat Facultatea de Psihologie în cadrul Universității București și are o experiență de peste 15 ani în organizații, ca psiholog și ca manager în resurse umane. S-a alăturat echipei Bellanima în calitate de psiholog organizațional și de psihoterapeut autonom, având formarea principală în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană.
Larisa Nae-min

Larisa Nae

Larisa este preocupată de studiul și intervenția terapeutică în cazul copiilor cu tulburări din spectrul autist încă din timpul facultății, acumulând deja o experiență de peste 6 ani în analiza aplicată a comportamentului (ABA).
Geanina Aprodu-min

Geanina Aprodu

Geanina a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ”Al.I.Cuza” Iași, urmând apoi un masterat în Psihologie Clinică și Psihoterapie în cadrul aceleiași universități. Este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv comportamentală, precum și în hipnoză clinică, relaxare și terapie Ericksoniană.
Brindusa Caval

Brîndușa Caval

Brîndușa este medic specialist psihiatru, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie ’Carol Davila’ din București și are o experiență clinică de peste 5 ani în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie ‘Prof. Dr. Al. Obregia’ și în ambulatoriul de specialitate.
Georgiana Copoiu

Georgiana Copoiu

Georgiana este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, precum și a masteratului în “Managementul formării psihologilor în Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor”, având și specializare și formare profesională complementară în psihologie clinică și expertiză psihologică.
Oana Stan

Oana Stan

Oana este psiholog clinician și psihoterapeut format în psihoterapia cognitiv-comportamentală. Este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universitaii Titu Maiorescu în anul 2008 și absolventă a Masterului de Psihoterapie cognitiv-comportamentala din cadrul aceleiași universități în anul 2011. A absolvit cursuri complementare de profil, perfecționându-și competențele în psihoterapia cu adolescenți și adulți.
Andreea Bran

Andreea Bran

Andreea a absolvit Facultatea de Psihologie și Știițele Educației, Universitatea București, urmând apoi cursurile de masterat în Psihologia Sănătății. Este specializată în intervenția terapeutică pentru copii cu Tulburări din Spectrul Autist, lucrând în acest domeniu de aproximativ 8 ani și este psiholog clinician în supervizare.
Psiholog Ana Predescu Bellanima

Ana Predescu

Ana este psiholog clinician, supervizor în psihologie clinică și psihoterapeut format în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu unde a susținut lucrarea de licenta în anul 2008 și absolventa a programului masteral de Psihoterapie cognitiv-comportamentală din cadrul aceleiași universități pe care l-a finalizat în anul 2010. De asemenea a absolvit cursuri complementare de profil în expertiza psihologică unde deține o experiență relevantă pentru evaluarea clinică a situațiilor de criză.
Artboard-1-copy-4

Flori Moldoveanu

Flori este un psihoterapeut cu experiență în lucrul cu adulții și adolescenții, practicând consilierea și psihoterapia psihanalitică de peste 10 ani. Psihanalist în formare, folosește psihanaliza ca tehnică de explorare a sinelui cu scop terapeutic și de autocunoaștere în munca sa cu adulții. Atenția sa se concentrează pe identificarea cauzelor profunde ale unor simptome variate care generează suferință și disconfort psihic. În lucrul cu adolescenții oferă îndrumare și suport, precum și consiliere privind orientarea în carieră.
Corina Cucui, Bellanima

Corina Cucui

Corina are o experiență profesională în domeniul psihologiei aplicate de peste 10 ani, lucrând în medii organizaționale diverse, companii multinaționale, agenție de recrutare, spital de diabetologie și, de 7 ani, în cabinetul individual, acumulând o experiență vastă în diversele ramuri aplicative: psihologie clinică, psihoterapie adleriană, psihologia muncii și organizațională. Iubește să lucreze cu oamenii, atât cu copii și adolescenți, cât și cu adulți și persoane de vârsta a treia, punându-le la dispoziție cunostințele și abilitățile dobândite, precum și întrega sa experiență de profesionist.
raluca-dinica

Raluca Dinică (Borza)

În cei peste 15 ani de practică în calitate de psiholog clinician și psihoterapeut, Raluca a lucrat cu adulți, copii și adolescenți, ajutându-i să depășească dificultăți și simptomatologii variate (tulburări comportamentale, tulburări anxioase, tulburări depresive, dificultăți relaționale, tulburări de atenție și concentrare etc.). A susținut, de asemenea, workshop-uri și seminarii de hipnoză, comunicare și reziliență emoțională. Beneficiind de cunoașterea și abilitățile oferite de masteratul în terapii cognitiv-comportamentale și formarea în hipnoză clinică, ea se lasă formată mereu de interacțiunea cu clienții săi, fiind pasionată și integrând în practică studiile recente și inovatoarea din domeniul psihologiei pozitive. Raluca este și membru.
Natalia Constantinescu Psiholog Bellanima

Natalia Constantinescu

Natalia este psiholog și psihoterapeut, cu o formare în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană. A absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul Universității Titu Maiorescu din București, precum și un Master în Psihologie clinică, hipnoză și intervenții terapeutice de scurtă durată, la aceeași universitate. Abordarea sa terapeutică se centrează pe utilizarea eficientă a resurselor conștiente și activarea celor inconștiente, astfel încât fiecare persoană să își descopere unicitatea, să construiască propriile soluții și să își îmbunătățească relația cu sine și cu ceilalți.
Elena Maritescu, Psihoterapeut Bellanima

Elena Marițescu

Elena are o experiență de peste 8 ani în lucrul cu adulți, copii, adolescenți precum și cu familiile acestora, focusul fiind Psihologia Analitică și Terapia prin Sandplay (Jocul cu Nisip). Este Diploma Candidate/Psihanalist în supervizare la Institutul C.G. Jung din Zurich, în programul de psihanaliză adulți, copii și adolescenți, precum și Router Independent în cadrul ISST (International Society for Sandplay Therapy). A absolvit facultatea de psihologie, urmând apoi un master în psihologie școlară și educațională în cadrul Universității Titu Maiorescu și o formare în Psihologie Analitică în cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică. În activitatea ei, Elena caută să audă.
Dr. Alexandru Pavel, Bellanima

Alexandru Pavel

Alexandru este medic specialist psihiatru, cu o experiență clinică de 5 ani în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, fiind absolvent al Facultății de Medicina Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. În prezent este asistent universitar și doctorand la disciplina psihiatrie din cadrul aceleiași universități, având un interes deosebit pentru implicarea în proiecte privind psihoeducația și bunele practici în intervenția de specialitate.
Yvonne Popescu, Bellanima

Yvonne Popescu

Yvonne este medic specialist psihiatru, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, avand o experienta clinica psihiatrica de peste 5 ani, dobandita in cadrului Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. “Alexandru Obregia” din Bucuresti, a Spitalului Clinic Bichat-Claude Bernard (Maison Blanche) din Paris si a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.
Adriana Platon, ABA, Bellanima

Adriana Platon

Adriana este analist comportamental în curs de certificare ca Board Certified Behavior Analyst (BCBA), fiind licențiată în Psihologie, cu specializarea psihologie clinică. Are o experiență de peste 6 ani în domeniul ABA, iar în prezent este consultant al programelor de intervenție ce se adresează persoanelor cu autism și alte tulburări de dezvoltare.
Raluca Gavrilescu, Psihoterapeut Bellanima

Raluca Gavrilescu

Raluca a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, precum si masteratul cu specializarea Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale din cadrul aceleiasi universitati. Si-a consolidat pregatirea in domeniul psihoterapiei urmand cursurile programului de formare complementara de baza in domeniul Psihoterapiei Integrative a Traumei, in cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei din Bucuresti. Experienta ei profesionala include lucrul cu clienti cu diagnostice diverse, cu tulburari de personalitate, cu istoric de trauma complexa sau care au experimentat evenimente traumatice singulare, si nu numai. In abordarea sa terapeutica, Raluca pleaca de la credinta ca este necesar ca psihoterapeutul sa fie un.
Rares Rosca, Psiholog clinician si Psihoterapeut, Bellanima

Rareș Roșca

Rareș este psiholog clinician cu drept de liberă practică și psihoterapeut în formare în Psihoterapia Integrativă a Traumei. Este absolvent al Facultății de Psihologie din cadrul Universității din București, cu o pregătire în domeniu de 7 ani. În căutarea înțelesurilor profunde ale psihicului uman, a urmat programul masteral în psihotraumatologie și asistare psihologică pe care l-a absolvit în anul 2021. De asemenea, a obținut atestatul de liberă practică în psihologie clinică, practicând evaluarea și asistarea psihologică a tinerilor și adulților. Abordarea lui se concentrează pe stabilizarea și stimularea acelor structuri psihice sănătoase, având ca scop redobândirea integrității psihice. Interesat de.
iconfinder_female1_403023-1

Alexandra Dabu

Alexandra este psiholog clinician cu drept de libera practica din anul 2013. Este absolventa a Facultatii de psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu și a programelor masterale de Management al Serviciilor Socio-medicale și de Psihologie Clinică. Cu o experienta de 10 ani in domeniul sanatatii mintale, Alexandra a lucrat cu persoane cu diverse tulburari de sanatate mintala, persoane cu dizabilitati, persoane din categorii defavorizate sau aflate in situatii de criza, perfectionandu-se in evaluarea unei arii largi de problematici de natura psihica.

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet