SERVICII CORPORATE

Bazandu-se pe pregătirile complementare si pe experiența organizațională pe care o detin, specialistii Bellanima ofera servicii de grup sau individuale într-o manieră integrată, în funcție de nevoile și obiectivele celor implicați.

Servicii corporate

Serviciile sustin pilonii emotionali, atat de importanti pentru noi toti: sentimentul de identitate personala, calitatea relatiilor personale si sociale si recunoasterea abilitatilor profesionale.
meeting-1245776_1920

Workshopuri

Sesiuni dedicate angajatilor sau persoanelor din conducere, temele alese fiind de actualitate in orice moment sau intr-o anumita conjunctura, care raspund unor nevoi acute. Se desfasoara la sediul clientului sau.
e-learning-5020950_1920

Webinare

WEBINARE Sesiuni online dedicate angajatilor sau persoanelor din conducere, temele alese fiind de tip Evergreen sau de tip Hot Hit. Se desfășoară ca întâlniri de grup online cu o durată…
offer

Pachete personalizate

Fie ca este vorba despre un program recurent privind sanatatea emotionala la locul de munca sau doar despre o situatie particulara care necesita interventie rapida, fie ca ne adresam angajatilor.
people-discussion-5069845_1920

Grupuri interactive

Se desfasoara fata in fata sau online si se adreseaza angajatilor sau persoanelor din conducere, avand la baza o nevoie acuta care se doreste a fi discutata. Subiectul abordat pleaca.
webinar-4216601_1920

Consiliere telefonica

Prin serviciul de consiliere telefonica, se oferă acces pe baza de apel telefonic la un specialist (medic psihiatru/ psihoterapeut/ psiholog) pentru scurte sesiuni de consigliere. In cadrul ședințelor de consiliere,.
Echipa Bellanima

Echipa noastra de profesionisti

Specialistii Bellanima va ofera servicii intr-o manieră integrata, în funcție de nevoile și obiectivele celor implicați, au pregatiri complementare si experienta necesara pentru a fi alaturi de voi pe drumul catre vindecare.

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet