fbpx

Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea.

Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima --

Cine suntem?

Fondat in anul 2013 ca primul centru medical din Romania dedicat tratarii depresiei si tulburarilor asociate, Bellanima pune astazi la dispozitia clientilor sai experienta si cunostintele unei echipe de specialisti din domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei si psihiatriei pentru diagnosticarea si tratarea unei arii vaste de tulburari si probleme psihice.

Obiectivul nostru, asa cum ne place sa il definim, este de a readuce la viata „sufletul frumos” al celor care nu-si mai regasesc lumina interioara.

Convingerea pe care o avem este ca numai printr-o abordare personalizata a fiecarui caz in parte, prin tratamente la standarde internationale, intr-un mediu bazat pe incredere si confidentialitate, se pot obtine cele mai bune rezultate terapeutice. Va asteptam sa faceti primii pasi spre „mai bine” alaturi de noi.

Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai:

 • servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice
 • abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui
 • servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata
 • atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru
 • evaluare structurata continua a progresului terapeutic
 • integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu
 • servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza
 • specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor
 • un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru
 • cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice rezultate in urma parteneriatului international incheiat cu una dintre cele mai respectate scoli de psihoterapie din Europa – Sigmund Freud University din Viena
 • angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei in luna Ianuarie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...