CENTRUL DE TRATARE A DEPRESIEI

Centrul de competenta specializat in tratarea depresiei va ofera servicii complete de psihodiagnostic si interventie terapeutica. pluridisciplinară."

med_image_13

Centrul de competenta in tratarea depresiei Bellanima va ofera servicii complete de psihodiagnostic si interventie terapeutica in cazurile de depresie.

ABORDARE INTEGRATA IN TRATAREA DEPRESIEI

In cadrul Bellanima, specialistii nostri sunt pregatiti pentru a evalua atat intensitatea, cat si natura starilor dvs depresive, oferindu-va apoi cea mai potrivita interventie terapeutica. Pentru inceput, este recomandata o sedinta de evaluare cu un psiholog clinician. Rolul acesteia este de a intelege in detaliu starea dvs si de a va explica care este parcursul terapeutic cel mai potrivit pentru situatia in care va aflati. In aceasta etapa de evaluare psihologica are loc un prim interviu clinic si veti completa o serie de chestionare psihologice menite sa evalueze cat mai cuprinzator starea dvs generala si modul in care diverse evenimente de viata si-au pus amprenta asupra echilibrului dvs psihic.

La recomandarea psihologului clinician, veti putea initia o psihoterapie cu unul dintre psihoterapeutii centrului, cu formarea cea mai potrivita pentru situatia si obiectivele dvs terapeutice si/sau veti putea fi consultat de un medic psihiatru pentru a vedea in ce masura initierea unui tratament medicamentos v-ar putea ajuta. In multe cazuri, combinatia dintre psihoterapie si farmacoterapie poate oferi cele mai bune rezultate.

Va asteptam sa ne contactati pentru a va oferi mai multe informatii despre abordarea Bellanima in tratarea depresiei.

 

COMPETENTA, EMPATIE SI RESPONSABILITATE:

In cadrul centrului nostru, puteti beneficia de toata gama de servicii dedicate tratarii depresiei:

Psihologii, psihiatrii si psihoterapeutii nostri sunt specialisti care va vor trata cu respect, intelegere si grija si va vor ajuta sa gasiti cele mai bune solutii pentru dvs.

DEPRESIA: SIMPTOME, CUM SE MANIFESTA?

Depresia este o afectiune medicala serioasa care poate influenta in mod negativ starea, gandirea si comportamentul. Depresia se manifesta prin diverse simptome, dar cel mai des intalnite sunt un sentiment profund de tristete si pierderea marcanta a interesului fata de orice fel de activitati. Alte simptome pot include:

Depresia este o afectiune des intalnita. Aproximativ 1 din 10 adulti sunt afectati anual de depresie, procentul in randul femeilor fiind aproape dublu in comparatie cu barbatii.Depresia poate sa apara oricand, dar de cele mai multe ori se face simtita pentru prima data intre sfarsitul adolescentei si varsta de 25 de ani. Depresia este de asemenea frecventa in randul adultilor mai in varsta. Din fericire, depresia este o afectiune care poate fi tratata.

ANXIETATEA: SIMPTOME, CUM SE MANIFESTA?

Anxietatea si depresia sunt afectiuni distincte, dar care pot coexista, alterna si se pot influenta reciproc. De cele mai multe ori, anxietatea este cea care primeaza iar impactul acesteia asupra vietii poate duce la dezvoltarea simptomelor depresive. Perioadele de anxietate sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de energie, pe cand in depresie energia este mai degraba scazuta. Similitudinea celor doua afectiuni rezida in gandirea negativa asupra lucrurilor. In cei mai simpli termeni, cand suntem anxiosi ne gandim la ceva rau care se poate intampla si care poate duce la o deteriorare, pe cand in depresie lucrurile sunt percepute ca mergand deja rau si nu ne putem gandi la nici o posibila viitoare imbunatatire.

Este foarte important de retinut ca, atunci cand anxietatea devine o problema zilnica pe o perioada indelungata de timp, adresandu-va cat mai repede unui specialist din domeniul sanatatii mintale veti putea preveni inrautatirea starii dvs. si impactul pe care aceasta il poate avea pe plan socio-profesional, personal si relational.

Bazandu-se pe pregătirile complementare si pe experiența organizațională pe care o detin, specialistii Bellanima ofera servicii de grup sau individuale într-o manieră integrată, în funcție de nevoile și obiectivele celor implicați. Serviciile sustin pilonii emotionali, atat de importanti pentru noi toti: sentimentul de identitate personala, calitatea relatiilor personale si sociale si recunoasterea abilitatilor profesionale.

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet