PSIHIATRIE ADULTI

Scopul interventiei psihiatrice este readucerea persoanei aflate in suferinta psihica cat mai aproape de modul sau obisnuit de viata, asa cum era acesta inaintea aparitiei tulburarilor. Este foarte importanta prezentarea cat mai devreme dupa momentul declansarii acestora la medicul specialist pentru un diagnostic corect si inceperea unui tratament adecvat.

Astfel, Bellanima va poate oferi toata gama serviciilor psihiatrice, medicii nostri fiind profesionisti cu experienta clinica si de cercetare indelungata, dobandita atat in tara cat si in strainatate.

Scopul interventiei psihiatrice este readucerea persoanei aflate in suferinta psihica cat mai aproape de modul sau obisnuit de viata, asa cum era acesta inaintea aparitiei tulburarilor. Este foarte importanta prezentarea cat mai devreme dupa momentul declansarii acestora la medicul specialist pentru un diagnostic corect si inceperea unui tratament adecvat (farmacologic si/sau psihoterapeutic).

Astfel, Bellanima va poate pune la dispozie urmatoarele servicii psihiatrice:

Pentru asigurarea celei mai potrivite interventii, in cadrul Centrului Medical Bellanima ne propunem o abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia medicul psihiatru colaboreaza, in functie de caz, cu psihologul clinician si cu psihoterapeutul, personalizand abordarea terapeutica in functie de particularitatile psihologice si de structura de personalitate ale clientului nostru.

Managementul tratamentului

Medicii psihiatri pot prescrie medicatie ca parte a tratamentului si iti pot oferi o perspectiva medicala asupra tulburarii tale. Ei pot oferi consultatii si evaluari in scopul clarificarii nevoilor tale specifice si se vor asigura ca tratamentul este adaptat in orice moment nevoilor curente. De asemenea, iti pot recomanda sedinte de psihoterapie, care vor avea un rol complementar in tratamentul problemelor tale, in multe cazuri aceasta abordare oferind cele mai bune rezultate.

Pentru persoanele care nu au prezentat tulburari psihologice, consultatia la psihiatru este recomandata in cel mai scurt timp de la aparitie unor astfel de probleme, care se pot manifesta prin insomnii, stari de anxietate, tristeti nejustificate, idei neobisnuite, tulburari de concentrare si memorie.

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet