Psihoterapie individuala adulti

Ofera o cale spre cunoastere si redescoperire interioara pentru persoanele aflate intr-un impas existential. Cei care apeleaza la acest mod de terapie au ocazia de a schimba felul in care simt si interactioneaza in cazul unor stari conflictuale, blocaje, frustrari si de a dezvolta capacitatea de a lua decizii constructive.

Cabinetul este un cadru optim, care ofera confort si siguranta, facilitand deschidere catre un dialog verbal si non-verbal in limite strict confidentiale, in care psihoterapeutul si clientul creeaza impreuna relatia terapeutica.

 In psihoterapia individuala, indiferent de orientarea teoretica a scolii de care apartine terapeutul, exista cateva scopuri si beneficii comune:

Psihoterapeutii Bellanima detin abilitati personale şi competente deosebite si sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor. Alaturi de terapeut, clientul invata sa abordeze situatiile dificile, examinandu-le din alta perspectiva, sa inteleaga cauzele problemei, sa faca fata emotiilor dureroase. Specialistul este acolo pentru a-l asculta, pentru a-i oferi puncte de vedere pe care clientul nu le-a gasit ori nu le-a abordat, pentru a-l incuraja cand le evita, constient sau nu.

Psihoterapeutii Bellanima sunt formati pe baza unor orientari teoretice si stiintifice variate, putand astfel oferi clientilor nostri abordari terapeutice adaptate fiecarui caz:

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet