Psihoterapie de cuplu

Psihoterapia de cuplu se adreseaza cuplurilor, casatorite sau nu, aflate in situatia in care gradul de satisfactie al vietii in doi este mult diminuat sau in cazul altor probleme specifice de viata. Acest tip de psihoterapie are ca scop atingerea unor obiective de cuplu.

Sunt numeroase momentele cand partenerii simt nevoia unei pareri sau perspective exterioare dinamicii de cuplu, mai ales cand traverseaza situatii dificile precum:

Psihoterapeutii Bellanima, gratie formarii lor teoretice si practice, sunt capabili sa abordeze toate tipurile de disfunctionalitati care pot interveni intr-o relatie de cuplu si pot lucra impreuna cu cei doi parteneri pentru depasirea lor, in scopul reconstruirii si mentinerii unei relatii vii, aducatoare de satisfactii.
Acest tip de psihoterapie are ca scop atingerea unor obiective de cuplu si nu a unor obiective individuale.

Cei doi parteneri ai cuplului isi vor fixa teluri comune, pe care vor incerca sa le atinga cu ajutorul psihoterapeutului.

Aspectele relationale discutate intr-o psihoterapie de cuplu pot fi urmatoarele:

Psihoterapia de cuplu iti poate arata toate acestea si te poate readuce alaturi de partenerul tau intr-o relatie autentica, bazata pe empatie si incredere reciproca.

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet