PARTENERI

Împreună cu partenerii noștri, avem convingerea ca printr-o abordare multidisciplinara si personalizata a fiecarui caz in parte, se pot obtine cele mai bune rezultate terapeutice.

ASOCIATIA MEDICILOR INDEPENDENTI

Asociatia Medicilor Independenti este o retea de clinici si cabinete ce are ca scop ingrijirea integrata a pacientului. AMI a aparut ca o alternativa pentru pacientii din Romania, cu intentia de a oferi un serviciu de calitate, intr-o piata dominata de sistemul de stat, pe de o parte, si marile lanturi de clinici, pe de alta parte.

Scopul asociatiei este de a pune intr-o relatie de colaborare clinici cu diferite specialitati medicale pentru a putea oferi pacientului o abordare multidisciplinara completa, in conditiile unei conlucrari directe intre specialisti apartinand diverselor specialitati.

Asociatia este menita sa propuna pacientului trei valori de baza: competenta, calitatea actului medical si oferirea unei palete cat mai largi de servicii medicale.

AMI este un proiect care se potriveste foarte bine cu modul de interventie terapeutica pe care il ofera Bellanima, avand astfel posibilitatea de a extinde abordarea pluridisciplinara si catre specialitati somatice.

EUROPEAN DEPRESSION ASSOCIATION

Bellanima este Reprezentantul national pentru Romania al European Depression Association (Asociatia Europeana pentru Combaterea Depresiei), care are drept obiective principale:

  •  

The European Depression Association (EDA) este o alianta formata din organizatii, pacienti, cercetatori si specialisti din domeniul sanatatii din 20 de tari europene.

EDA sensibilizeaza opinia publica si promoveaza o intelegere mai buna asupra impactului depresiei in vietile oamenilor, combate stigmatizarea si discriminarea si ofera reprezentare celor care sufera de depresie.

CENTRUL MEDICAL EMERALD

Emerald este primul centru medical din Romania dedicat cardiologiei si neurologiei, care trateaza integrat afectiunile inimii si ale creierului.

Cu un departament de imagistica prin Rezonanta Magnetica (IRM) si specialitati conexe ca medicina interna si endocrinologia, Centrul Medical Emerald isi propune sa abordeze pacientul in mod unitar, trecand prin toate etapele ingrjirilor medicale, de la preventie la diagnostic, tratament si urmarire medicala.

Diferentele Emerald sunt: timpul extra dedicat fiecarui pacient, abordarea multidisciplinara, centrarea pe pacient si experienta pacientului la fiecare vizita in clinica.

Dorim sa va oferim servicii medicale cat mai simple, confortabile si eficiente. Mai presus de orice beneficiem de aportul unei echipe medicale alcatuite din profesionisti reputati, cu un inalt nivel de instruire si cu o buna cunoastere a nevoilor specifice pacientilor din tara noastra. Intregul nostru personal va va fi alaturi pe parcursul diagnosticului, tratamentului si urmaririi evolutiei dumneavoastre medicale.

De asemenea, medicii nostri va pot oferi explicatiile medicale si in limbi straine, precum engleza, franceza, italiana, araba, greaca.

 

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet