fbpx

Asociatia Medicilor Independenti

SFU

Asociatia Medicilor Independenti este o retea de clinici si cabinete ce are ca scop ingrijirea integrata a pacientului. AMI a aparut ca o alternativa pentru pacientii din Romania, cu intentia de a oferi un serviciu de calitate, intr-o piata dominata de sistemul de stat, pe de o parte, si marile lanturi de clinici, pe de alta parte.

Scopul asociatiei este de a pune intr-o relatie de colaborare clinici cu diferite specialitati medicale pentru a putea oferi pacientului o abordare multidisciplinara completa, in conditiile unei conlucrari directe intre specialisti apartinand diverselor specialitati.

Asociatia este menita sa propuna pacientului trei valori de baza: competenta, calitatea actului medical si oferirea unei palete cat mai largi de servicii medicale.

AMI este un proiect care se potriveste foarte bine cu modul de interventie terapeutica pe care il ofera Bellanima, avand astfel posibilitatea de a extinde abordarea pluridisciplinara si catre specialitati somatice.

Afla mai multe la: www.mediciami.ro

European Depression Association

sigla EDA

Bellanima este Reprezentantul national pentru Romania al European Depression Association (Asociatia Europeana pentru Combaterea Depresiei), care are drept obiective principale:

  • sensibilizarea opiniei publice si recunoasterea impactului pe care il are depresia la nivelul Europei
  • combaterea stigmatizarii si a discriminarii asociate depresiei
  • asigurarea si diseminarea de informatii si materiale educationale corecte si actualizate in legatura cu problematica depresiei
  • contribuirea la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor afectate de depresie prin incurajarea reintegrarii lor in societate si refacerii vietii profesionale si culturale
  • incurajarea alocarii de resurse adecvate pentru obiectivele de mai sus
  • promovarea cercetarii la un standard inalt de calitate asupra problematicii depresiei.

The European Depression Association (EDA) este o alianta formata din organizatii, pacienti, cercetatori si specialisti din domeniul sanatatii din 20 de tari europene.

EDA sensibilizeaza opinia publica si promoveaza o intelegere mai buna asupra impactului depresiei in vietile oamenilor, combate stigmatizarea si discriminarea si ofera reprezentare celor care sufera de depresie.

Afla mai multe la: www.europeandepressionday.com

CENTRUL MEDICAL EMERALD

Emerald este primul centru medical integrat dedicat cardiologiei si neurologiei din Romania, dedicat afectiunilor inimii si creierului.

Cu un departament de imagistica prin Rezonanta Magnetica (IRM) si specialitati conexe ca medicina interna si endocrinologia, Centrul Medical Emerald isi propune sa abordeze pacientul in mod unitar, trecand prin toate etapele ingrjirilor medicale, de la preventie la diagnostic, tratament si urmarire medicala.

Diferentele Emerald sunt: timpul extra dedicat fiecarui pacient, abordarea multidisciplinara, centrarea pe pacient si experienta pacientului la fiecare vizita in clinica.

Dorim sa va oferim servicii medicale cat mai simple, confortabile si eficiente. Mai presus de orice beneficiem de aportul unei echipe medicale alcatuite din profesionisti reputati, cu un inalt nivel de instruire si cu o buna cunoastere a nevoilor specifice pacientilor din tara noastra. Intregul nostru personal va va fi alaturi pe parcursul diagnosticului, tratamentului si urmaririi evolutiei dumneavoastre medicale.

De asemenea, medicii nostri va pot oferi explicatiile medicale si in limbi straine, precum engleza, franceza, italiana, araba, greaca.

Afla mai multe la: www.emeraldmed.ro

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei in luna Ianuarie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...