SERVICII BELLANIMA

servicii integrate de psihologie, psihoterapie si psihiatrie la standarde internationale

Servicii copii

Pentru copii si adolescenti, va oferim servicii complete de evaluare si interventie psihologica si psihiatrica (in functie de caz) si consiliere parentala. 

Servicii adulti

Centrul de psihologie, psihoterapie si psihiatrie pentru adulti va ofera ajutor specializat in cazul tulburarilor psihice specifice varstei adulte si varstei a treia.

Servicii corporate

Companiile care doresc să ofere angajatilor servicii de sustinere psiho-emotionala au la dispozitie abonamente corporate personalizate.

Abordare personalizata​

Convingerea pe care o avem este ca numai printr-o abordare personalizata a fiecarui caz in parte, prin tratamente la standarde internationale, intr-un mediu bazat pe incredere si confidentialitate, se pot obtine cele mai bune rezultate terapeutice. Va asteptam sa faceti primii pasi spre „mai bine” alaturi de noi.

Standarde internationale

Specialistii Bellanima aplica standardele internationale in domeniu si se bazeaza pe o experienta clinica vasta pentru a oferi servicii medicale personalizate, in concordanta cu obiectivele, personalitatea, contextul si asteptarile clientului.

Abordare terapeutica integrata

Abordarea terapeutica in cadrul Bellanima este una integrata si sistemica, in care psihologul clinician, psihiatrul, psihoterapeutul, clientul si familia acestuia (in conditiile in care clientul accepta implicarea acesteia) lucreaza in echipa.

 

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet