SERVICII ADULTI

Centrul de psihologie, psihoterapie si psihiatrie pentru adulti va ofera ajutor specializat in cazul tulburarilor psihice specifice varstei adulte si varstei a treia.

Servicii pentru adulti

Servicii adulti - Evaluare preliminara sugestie 2 - 16 pe 9

Consiliere psihologică preliminară

Consilierea psihologică preliminară constă într-o ședință cu un psiholog clinician, care te ajută să afli dacă e necesară o intervenție terapeutică, care e tipul de intervenție adecvat și îți oferă recomandări clare privind specialistul potrivit nevoilor și personalității tale.
Psihoterapia Cognitiv-Comportamentala Bellanima

Psihoterapia cognitiv-comportamentala

Terapia cognitiv-comportamentala pune accent pe prezent, pe problemele curente interpretate ca responsabile de distres, pe colaborare si participare activa, ceea ce inseamna ca terapeutul va concepe impreuna cu pacientul un plan de interventie care, in functie de numarul si natura problemelor inscrise in “agenda de.
Psihotrauma Bellanima

Terapia traumei – psihotraumatologie

Trauma este o experienta personala in care factorii amenintatori dintr-o situatie de viata ne coplesesc posibilitatile de a-i face fata, iar noi traim sentimente profunde de neputinta, vulnerabilitate si teama. Acest eveniment poate conduce la o zdruncinare de lunga durata a energiei noastre, nu ne.
Evaluare psihologică la adulți, Bellanima

Evaluare psihologică pentru adulți

Evaluarea psihologică poate fi o cheie importantă în procesul tău de dezvoltare personală. De multe ori ți se poate părea că viața de zi cu zi este o luptă, că stresul sau emoțiile complexe te copleșesc. Cu îndrumare din partea specialiștilor poți identifica cu mai.
meeting-1245776_1920

Psihoterapie de grup

Psihoterapia de grup este sustinuta de un psihoterapeut Bellanima care are formare in psihoterapie de grup si are atat experienta lucrului cu clienti individuali cat si a lucrului cu grupurile.
Serviciu individual psiholog - 16 pe 9 (1)

Psiholog

In cadrul Centrului Medical Bellanima credem ca problemele de sanatate mintala trebuie abordate cu cea mai mare atentie, seriozitate si umanitate, iar starea de bine a clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.
Serviciu indiv. psihiatrie - propunere 1 - 16 pe 9

Psihiatrie

In cadrul Centrului Medical Bellanima credem ca problemele de sanatate mintala trebuie abordate cu cea mai mare atentie, seriozitate si umanitate, iar starea de bine a clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.
Sugestie 1 - Servicii decontari CAS - 16 pe 9 (1)

Servicii decontate casa asigurari sanatate adulti

Pentru a facilita accesul la servicii de psihologie si psihiatrie de calitate, oferim inclusiv servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate.
AdobeStock_322521643-1024x691

Psihoterapie de familie

Specialistii care utilizeaza modelele sistemice in terapia de familie considera familia ca intreg si privesc orice problema a unui membru ca un simptom al schimbarii sau conflictului in grup, astfel, psihoterapia de familie poate fi o solutie pentru problema dvs.
Psihoterapie de cuplu (1)-min

Psihoterapie de cuplu

Psihoterapia de cuplu se adreseaza cuplurilor, casatorite sau nu, aflate in situatia in care gradul de satisfactie al vietii in doi este mult diminuat sau in cazul altor probleme specifice de viata. Acest tip de psihoterapie are ca scop atingerea unor obiective comune.
Consiliere psihologică de viață, Bellanima

Consiliere psihologică

Consilierea psihologica este un tip de interventie care se adreseaza persoanelor aflate intr-un impas legat de rezolvarea unor situatii din viata personala sau profesionala, fara ca aceste probleme sa aiba radacini suficient de profunde care sa necesite o abordare psihoterapeutica.
psihoterapie-individuala

Psihoterapie individuala

Psihoterapia ofera o cale spre cunoastere si redescoperire interioara pentru persoanele aflate intr-un impas existential. Astfel, cei care apeleaza la acest mod de terapie, au ocazia de a schimba felul in care simt si interactioneaza, de a recadra si a gestiona stari conflictuale, blocaje, frustrari.

Contactează-ne

Echipa Bellanima

Echipa noastra de profesionisti

Specialistii Bellanima va ofera servicii intr-o manieră integrata, în funcție de nevoile și obiectivele celor implicați, au pregatiri complementare si experienta necesara pentru a fi alaturi de voi pe drumul catre vindecare.

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet