TERAPIA TRAUMEI - PSIHOTRAUMATOLOGIE

Terapie care abordeaza rezolvarea situatiilor dificile cauzate de sentimente intense de teama, neputinta, vulnerabilitate fara protectie si confuzie. Unele rani emotionale au fost "bandajate" atat cat s-a putut in copilarie de copilul ranit de atunci, dar se redeschid cateodata pe parcusul vietii, atunci cand sunt "atinse".

Ce presupune?

Trauma este o experienta personala in care factorii amenintatori dintr-o situatie de viata ne coplesesc posibilitatile de a-i face fata, iar noi traim sentimente profunde de neputinta, vulnerabilitate si teama. Acest eveniment poate conduce la o zdruncinare de lunga durata a energiei noastre, nu ne va mai fi clar cine (mai) suntem si ce avem nevoie si vom intampina dificultati de intelegere, reglare si gestionare a emotiilor, precum si dificultati in a avea relatii bune cu noi insine si cu ceilalti.

Cui se adreseaza?

Celor care cauta permanent raspunsuri, in exterior si in interior, celor care vor mai mult decat sa supravietuiasca, celor care vor sa se regaseasca pe sine, sa-si recapete energia, sa aiba relatii functionale, sa isi gaseasca linistea, sa se bucure din nou.

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet