Servicii decontate de catre CAS

Pentru a facilita accesul la servicii de psihologie si psihiatrie de calitate, oferim inclusiv servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate.

Pentru a facilita accesul la servicii de psihologie si psihiatrie de calitate, oferim inclusiv servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate, in limita plafonului asigurat de catre aceasta. Serviciile pe care le putem oferi pentru adulti in acest regim de decontare totala/compensare sunt:

Pentru a beneficia de decontarea serviciilor de catre CAS, este nevoie, in primul rand, de o programare pentru o consultatie de psihiatrie. In urma acestei consultatii, medicul va poate recomanda inclusiv servicii psihologice, la care va veti putea programa ulterior. La prima programare trebuie sa va prezentati la Centrul Medical Bellanima cu urmatoarele documente:

Psihoterapeutii Bellanima sunt formati pe baza unor orientari teoretice si stiintifice variate, putand astfel oferi clientilor nostri abordari terapeutice adaptate fiecarui caz.

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet