fbpx

Psihiatrie adulti

In cadrul Centrului Medical Bellanima credem ca problemele de sanatate mintala trebuie abordate cu cea mai mare atentie, seriozitate si umanitate, iar starea de bine a clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Vrei să începi o terapie dar nu știi care e primul pas? Îți recomandăm evaluarea psihologică preliminară pentru a fi îndrumat către o terapie personalizată, care să răspundă nevoilor tale și să te ajute să-ți atingi obiectivele.

Astfel, Bellanima va poate oferi toata gama serviciilor psihiatrice, medicii nostri fiind profesionisti cu experienta clinica si de cercetare indelungata, dobandita atat in tara cat si in strainatate.

Scopul interventiei psihiatrice este readucerea persoanei aflate in suferinta psihica cat mai aproape de modul sau obisnuit de viata, asa cum era acesta inaintea aparitiei tulburarilor. Este foarte importanta prezentarea cat mai devreme dupa momentul declansarii acestora la medicul specialist pentru un diagnostic corect si inceperea unui tratament adecvat (farmacologic si/sau psihoterapeutic).

Astfel, Bellanima va poate pune la dispozie urmatoarele servicii psihiatrice:

  • evaluare psihiatrica in vederea stabilirii diagnosticului;
  • prescriere si monitorizare a tratamentului psihofarmacologic;
  • consiliere a familiei cu privire la tulburarea diagnosticata in vederea imbunatatirii abilitatilor de relationare intra-familiala;
  • monitorizarea evolutiei si ajustarea la nevoie a interventiei terapeutice.

Pentru asigurarea celei mai potrivite interventii, in cadrul Centrului Medical Bellanima ne propunem o abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia medicul psihiatru colaboreaza, in functie de caz, cu psihologul clinician si cu psihoterapeutul, personalizand abordarea terapeutica in functie de particularitatile psihologice si de structura de personalitate ale clientului nostru.

Managementul tratamentului

Medicii psihiatri pot prescrie medicatie ca parte a tratamentului si va pot oferi o perspectiva medicala asupra tulburarii dumneavoastra. Ei pot oferi consultatii si evaluari in scopul clarificarii nevoilor dumneavoastra specifice si se vor asigura ca tratamentul dumneavoastra este adaptat in orice moment nevoilor curente. De asemenea, va pot recomanda sedinte de psihoterapie, care vor avea un rol complementar in tratamentul problemelor dvs., in multe cazuri aceasta abordare oferind cele mai bune rezultate.

Pentru persoanele care nu au prezentat tulburari psihologice, consultatia la psihiatru este recomandata in cel mai scurt timp de la aparitie unor astfel de probleme, care se pot manifesta prin insomnii, stari de anxietate, tristeti nejustificate, idei neobisnuite, tulburari de concentrare si memorie.

Inapoi

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei in luna Octombrie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...