Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

O bună sănătate mintală începe de la a privi în interior.

Pe 10 Octombrie, de Ziua Mondială a Sănătății Mintale, aniversăm 10 ani de Bellanima. 10 ani de când o dorință autentică de a contribui la transformarea în bine a vieții oamenilor a prins suflet. 

Te invităm în culisele noastre, unde în luna octombrie invitații speciali vor fi lecțiile de viață, puterea exemplului și psihoeducația. Vino să privim împreună acolo de unde începe o sănătate mintală bună: în interiorul minții și sufletului fiecăruia dintre noi. 

Icons_online-cabinet

Ce am pregătit pentru tine în luna octombrie?

Pe 10 octombrie, de Ziua Sănătății Mintale și de ziua Bellanima, oferim 10 ședințe gratuite de psihoterapie pentru adulți celor care nu sunt deja clienți. Pentru a te înscrie, trimite un SMS la 0731.151.153 cu numele tău și textul “ședință gratuită”.

Organizăm pe parcursul întregii luni o serie de discuții și workshopuri cu rol de psihoeducație, despre care te invităm să afli mai multe detalii mai jos. Accesul este liber, dar locurile sunt limitatePentru a te înscrie, trimite un SMS la 0731.151.153 cu numele tău și al evenimentului la care dorești să participi.

Conferință

În mintea unui antreprenor

O discuție realistă despre “ce vreau” versus “ce pot”

Indiferent de context, de ocupație, de faptul că suntem antreprenori, freelanceri, angajați, oameni suntem cu toții. Și atunci când ne dorim ceva e sănătos să ne dăm voie să fim visători, ambițioși, entuziasmați, să lăsăm mintea și sufletul să ne plimbe până la “the sky is the limit”. Pentru că uneori asta ne dă “sensul”, ne mișcă, ne dă puterea și dorința de “a face”. Dar când e momentul să privim realist? Când și cum e bine să echilibrăm balanța între ce vrem și ce putem în mod real să facem?

Te invităm pe 12 octombrie la ora 19:00 la o discuție între Codruț Țonoiu, cofondator Bellanima și Gabriel Cicu, fondator Color Mind, doi antreprenori care conduc clinici specializate în sănătate mintală.

Conferință

Puterea exemplului

Doi specialiști cu trei invitați speciali care îți vor da curaj să acționezi

”Nu m-ar înțelege”, “mi-e rușine”, ”nu vreau să mă expun”, “ce-o să zică cei care mă cunosc?”, “o să par slab(ă)”, ”lasă, că n-am nimic”, “îmi revin eu”, “pot și singur(ă)”, “așa e viața” și multe alte afirmații și îndoieli de genul acesta stau în calea rezolvării situațiilor de depresie, anxietate, tulburări de somn, atacuri de panică și alte dificultăți de natură psihică cu care mulți dintre noi ne confruntăm, dar evităm astfel să le tratăm.

Luni, pe 16 octombrie, la ora 19:00 te invităm în lumea lui “am curaj să îmi fac bine!” 😊. Vei auzi povestea a trei persoane care au ales să vorbească deschis despre experiența lor terapeutică, despre cum le-a schimbat viața în bine faptul că într-o zi au decis să ceară ajutorul unor specialiști în sănătate psihică. Brîndușa Caval, medic psihiatru și Mădălina Lincă, psiholog clinician și psihoterapeut le vor fi alături în discuție. 

Workshop

ADHD la adulți: de la recunoaștere la soluție

Auzi tot mai des în jurul tău despre “ADHD” la adulți? Ai căutat pe internet despre probleme legate de atenție și ai primit rezultate despre această tulburare? ADHD-ul (tulburarea hiperkinetică cu deficit de atenție) îți afectează calitatea vieții, relațiile, performanța la job, îți scade încrederea în tine.

Luna octombrie este dedicată conștientizării ADHD, la care ne dorim să avem o contribuție sănătoasă, cu informații de la specialiști, așa că te invităm pe 18 octombrie, ora 19:00, la o discuție de 1.5h cu Alexandru Pavel, medic psihiatru și Oana Stîngă, psiholog clinician și psihoterapeut.

Conferință

În inima unei organizații

"La bine și la job", dintr-o perspectivă echilibrată

“Viață profesională” și “viață personală” = viață 😊. Una avem și aproximativ jumătate din ea ne-o petrecem la job, așa că nu e doar în interesul nostru, ci este și responsabilitatea noastră, a tuturor, de a face să ne fie bine la locul de muncă. Ce înseamnă acest “bine” atunci când privim onest, în interior, dincolo de buzzwords, trenduri și concepte care descriu diverse contexte și comportamente? Ce acțiuni normale, umane și de bun-simț stau în spatele acestui subiect care a acaparat agendele tuturor, respectiv “wellbeing-ul organizațional”❓

Te invităm pe 24 octombrie, ora 19:00, la o discuție echilibrată despre sănătatea de la job între Oana Stîngă, psiholog clinician și psihoterapeut și Codruț Țonoiu, cofondator Bellanima.

Workshop

Separați, dar cu copii

Vino să afli ce să faci pentru binele tău și al copilului.

Despărțirile sunt dureroase indiferent de situație, de sentimentele dintre adulți, de motivele care au stat în spate. Vin cu frustrare, neputință, multe emoții dificile. Atunci când sunt implicați și copii, la toate acestea se adaugă sentimentele de vinovăție, incertitudinea și un lanț de întrebări. “Ce îi spun”, “cum îi explic”, “cum o să îl afecteze”, “oare o să înțeleagă”, ”cum o să-mi îndeplinesc rolul de părinte în continuare”? 💔

Noi, adulții de azi, știm deja că experiențele din copilărie și-au lăsat amprenta asupra devenirii noastre. Dacă te întrebi cum e potrivit să gestionezi relația cu fostul partener și cu copilul în contextul separării este normal și dorim să îți oferim perspectiva specialiștilor pe subiect.

Te invităm astfel pe 25 octombrie, ora 19:00, să participi la o discuție de 1.5h cu Irina Drăcea, psihoterapeut și Mădălina Lincă, psiholog clinician și psihoterapeut, despre cum să procedezi pentru binele tău și al copilului.

Workshop

Somn ușor, neodihnitor sau tulburare de somn?

Vino să afli cum poți dormi bine.

Spune-mi cum dormi, ca să-ți spun cât de sănătos ești. 😴 Pe ce loc e somnul în prioritățile tale? Atunci când nu-ți ajunge timpul alegi să tai din orele de somn ca să faci tot ce ți-ai propus? Știi câte ore e recomandat să dormi pe noapte? E suficient să dormi un anumit număr de ore sau contează și cum dormi, cât de odihnitor e somnul? Dacă îi acordăm atenția pe care o merită, somnul este un important indicator atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea psihică.

Noi te invităm să-i alocăm împreună 1.5h de discuție cu Giorgiana Toma, medic psihiatru și Geanina Aprodu, psihoterapeut, pe 31 octombrie, ora 19:00.

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet