Beatrice Popescu

  • Pozitie: PSIHOTERAPEUT
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Beatrice practică de peste 15 ani psihoterapia cognitiv-comportamentală și psihoterapia rațional-emotivă, sub egida câtorva asociații profesionale de prestigiu. Absolventă a masterului de psihoterapie cognitiv-comportamentală și a programelor de formare în REBT de la Universitatea Babeș Bolyai, a finalizat un program de studii la Școala Doctorală din cadrul Universității din București, Facultatea de filosofie, sub supervizarea City College New York, cu teza „Psihoterapia și consilierea filosofică, considerații etice”. Este adepta paradigmei ‘cercetător-practician’, iar abordarea sa este integrativă, orientată pe rezultate rapide și durabile în psihoterapie. Beatrice oferă clienților ei o susținere empatică, bazată pe ultimele cercetări în neuroștiințe și științe cognitive, în același timp abordând tiparele timpurii care au consolidat comportamentele dezadaptative din prezent. Psihoterapia cu Beatrice reprezintă atât un demers de profunzime prin abordarea schemelor cognitive, cât și unul centrat pe simptome.

Vezi video

Abilități și competențe:

Acreditări și afilieri

Educație și formare continuă

Experiență profesională:

Activitate publicistică și comunicări științifice:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet