GRUPURI INTERACTIVE

Se desfasoara fata in fata sau online si se adreseaza angajatilor sau persoanelor din conducere, avand la baza o nevoie acuta care se doreste a fi discutata.

Se desfășoară ca întâlniri de grup la sediul clientului sau la sediul Bellanima si se bazeaza pe socializarea fata in fata, cu o durată de 60/90 min, în cadrul cărora participanții interacționeaza cu specialistii și discuta pe marginea temei alese. In functie de nevoile organizatiei, ele se pot sustine si online.

Spre deosebire de workshop-uri, grupurile interactive reprezinta grupuri de discutii in care participantii se vor implica mult mai activ, sub atenta indrumare a specialistului in sanatate psiho-emotionala. Rolul lor este de a-i determina pe angajati sa inteleaga situatia cu care se confrunta, sa depaseasca singuri obstacolele aparute in cadrul organizatiei si sa poata comunica deschis cu ceilalti. De cele mai multe ori, ele nu au in spate o prezentare, ci doar un plan de desfasurare bine ales de catre specialisti.

Cateva detalii:

Exemple de teme abordate:

Pentru mai multe informatii, contacteaza departamentul de marketing.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet