PACHETE PERSONALIZATE

Fie ca ne adresam angajatilor sau persoanelor din conducere, echipa Bellanima dispune de resursele necesare pentru a oferi pachetul potrivit nevoilor voastre.

Fie ca este vorba despre un program recurent privind sanatatea emotionala la locul de munca sau doar despre o situatie particulara care necesita interventie rapida, fie ca ne adresam angajatilor sau persoanelor din conducere, echipa Bellanima dispune de resursele necesare pentru a oferi pachetul potrivit nevoilor voastre. Astfel, companiile care doresc să ofere ședințe de dezvoltare personala, intervenție psihologică individuala sau de grup, workshop-uri sau webinare, pot achiziționa abonamente corporate personalizate.

Exemple de pachete de servicii/abonamente (personalizate in functie de nevoile companiei sau ale departamentului), care pot include:

Exemple de teme abordate:

*dedicate managerilor, angajatilor sau echipei de HR.

Pentru mai multe informatii, contacteaza departamentul de marketing.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet