WEBINARE

Sesiuni online dedicate angajatilor sau persoanelor din conducere, temele alese fiind de tip Evergreen sau de tip Hot Hit.

Se desfășoară ca întâlniri de grup online cu o durată de 60/90 min, în cadrul cărora participanții folosesc o platformă de videoconferință pentru a asista la prezentarea făcută de specialist și a interacționa cu acesta. Sunt sesiuni dedicate angajatilor sau persoanelor din conducere, temele alese fiind de tip evergreen (teme de actualitate in orice moment, care raspund la intrebari si ofera solutii pentru probleme mereu prezente in vietile noastre) sau de tip Hot Hit (teme de actualitate intr-o anumita conjunctura, care raspund unor nevoi acute, aparute contextual la nivelul intregii populatii sau a unor categorii de persoane)

Cateva detalii:

Exemple de teme abordate:

Pentru mai multe informatii, contacteaza departamentul de marketing.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Oferta Promotionala
close slider

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet