Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

Geanina Aprodu

  • Pozitie: PSIHOTERAPEUT
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Geanina a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ”Al.I.Cuza” Iași, urmând apoi un masterat în Psihologie Clinică și Psihoterapie în cadrul aceleiași universități. Este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv comportamentală, precum și în hipnoză clinică, relaxare și terapie Ericksoniană. Experiența profesională și-a clădit-o în lucru cu pacienți cu afecțiuni autoimune: poliartrită reumatoidă, fibromialgie, rectocolită hemoragică, boală Crohn, lupus, psoriazis, pacienți a căror boală de fond se complică deseori cu suferința psihică. Experiența Geaninei cuprinde și lucrul cu victime ale violenței domestice precum și practică individuală. 

Vezi video

Abilitati si competente:

Acreditari si afilieri:

Educatie:

Experiență profesională:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet