Oana Stîngă

  • Pozitie: Psiholog clinician și psihoterapeut
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Oana este psiholog clinician și psihoterapeut, absolventă a Facultății de Psihologie și a Masterului în Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică în cadrul Universității Ecologice București. Formarea sa de bază este în Terapii Scurte orientate pe resurse și soluții în cadrul ARTS&CORS (Asociația Română de Terapii Scurte), urmată de formări complementare: Terapie Sistemică de Familie-Copil-Cuplu, Tratamentul Științific al Anxietății-Depresiei-Burnout, Traumă: Recunoaștere și vindecare, Trauma de relații, Tratamentul anxietății cu instrumente de realitate virtuală (VR). În lucrul cu adulți, adolescenți, familii și cupluri utilizează instrumente de evaluare și intervenție de ultimă generație în vederea diagnosticării și tratării anxietății, fobiilor, depresiei, tulburărilor de personalitate și ADHD adulți. 

Abilități și competențe:

Acreditări și afilieri:

Educație:

Experiență profesională:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet