Mihaela Olaru-Pricope

  • Pozitie: PSIHOTERAPEUT
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Mihaela practică psihoterapia de orientare cognitiv-comportamentală, fiind absolventă a Facultății de Psihologie și a unui masterat în cadrul Universității Titu Maiorescu din București. Este specializată în abordare psihoterapeutică a problemelor generate de anxietate, depresie, dificultăți de adaptare, gestionarea diagnosticelor oncologice (din perspectiva pacientului, a aparținătorilor și a cadrelor medicale), dificultăți în cuplu, mobbing și burnout. În cadrul proceselor terapeutice, Mihaela lucrează cu adulți, copii sau adolescenți și își propune identificarea și construirea unui drum adaptat nevoilor și stilului de viață al fiecărei persoane, oferindu-i astfel priceperea în gestionarea provocărilor viitoare.

Abilități și competențe:

Acreditări și afilieri:

Educație:

Experiență profesională:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet