Andra Bolohan

  • Pozitie: PSIHOTERAPEUT
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Andra este psihoterapeut cu o experiență de peste 15 ani. Și-a început activitatea profesională urmând studiile facultății de medicină, la finele cărora a devenit medic pediatru. Dorința de a putea ajuta oamenii să-și depășească suferința fizică și psihică a determinat-o să își completeze pregătirea cu studiile facultății de psihologie, ulterior urmând cursuri de formare în terapia cognitiv-comportamentală, psihoterapia traumei, terapia cuplului, familiei și copilului și terapia EMDR. În abordarea sa terapeutică pleacă de la convingerea că există un potențial sănătos în fiecare persoană și că îngrijirea cu atenție a rănilor poate duce la vindecarea acestora.

Vezi video

Abilități și competențe:

Acreditări și afilieri

Educație

Experiență profesională:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet