Irina Păunescu

  • Pozitie: MEDIC SPECIALIST PSIHIATRU COPII ȘI ADOLESCENȚI
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Irina este medic cu specialitatea psihiatria copilului și adolescentului, cu experiență de peste 5 ani dobândită în cadrul Clinicii de Psihiatrie Pediatrică a Spitalului “Prof. Dr. Al. Obregia”, București. În practica medicală a evaluat o arie largă de patologii, de la tulburări din spectrul autist, la cele hiperchinetice și de învățare, însă și-a dedicat atenția în special problemelor de internalizare și externalizare specifice adolescenței, cât și cauzelor și repercusiunilor consumului de substanțe. Evaluarea, diagnosticul și intervenția terapeutică le abordează holistic, acordând atenție nu doar copilului, ci întregului sistem familial din care acesta face parte.

Abilitati si competente:

Acreditari si afilieri

Educatie

Experienta profesionala:

Medic extern:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet