Georgiana Copoiu

  • Pozitie: PSIHOLOG CLINICIAN
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Georgiana este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, precum și a masteratului în “Managementul formării psihologilor în Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor”, având și specializare și formare profesională complementară în psihologie clinică și expertiză psihologică. A urmat diverse programe de formare în domeniul psihologiei clinice, psihosexologiei, evaluării și intervenției terapeutice a copilului în context familial, violenței domestice, abuzului sexual asupra copilului, evaluarii nevoilor copiilor victime ale unor forme de violență, dobândind experiență în domeniul asistenței sociale și protecției copilului.

Vezi video

Abilitati si competente:

Acreditari si afilieri

Educatie

Experiență profesională:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet