Irina Pavel

  • Pozitie: Psihiatru Adulți
  • Locatie: Centrul Medical Bellanima

Irina este medic specialist psihiatru cu o experiență de 5 ani în cadrul Spitalului de Psihiatrie ”Prof. Dr. Alexandru Obregia” și 1 an în cadrul Spitalului de Psihiatrie Săpunari. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București. Pe parcursul pregătirii a fost implicată în numeroase proiecte la nivel național și internațional care au vizat intervențiile non-farmacologice asupra persoanelor cu tulburări cognitive. Cu ajutorul abilităților de comunicare și ascultare activă, Irina dezvoltă o relație de încredere cu pacienții și îi sprijină în identificarea și gestionarea problemelor de sănătate mentală. Prin competență și empatie, contribuie la îmbunătățirea bunăstării mentale a pacienților și la promovarea unei vieți sănătoase și echilibrate.

Abilități și competențe:

Acreditări și afilieri:

Educație:

Experiență profesională:

Formare continuă:

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet