fbpx

ABORDARE TERAPEUTICA INTEGRATA

Abordarea terapeutica in cadrul Bellanima este una integrata si sistemica, in care psihologul clinician, psihiatrul, psihoterapeutul, clientul si familia acestuia (in conditiile in care clientul accepta implicarea acesteia) lucreaza in echipa.

Standarde internationale

Specialistii Bellanima aplica standardele internationale in domeniu si se bazeaza pe o experienta clinica vasta pentru a oferi servicii medicale personalizate, in concordanta cu obiectivele, personalitatea, contextul si asteptarile clientului.

Servicii online

Serviciile noastre sunt disponibile în limbile romana, engleza si franceza, pentru copii, adolescenti, adulti si seniori, in cadrul centrului, dar si online. Contacteaza-ne telefonic, pe e-mail sau chat pentru a stabili o programare.

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei in luna Ianuarie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...