LOGOPEDIE

Fiecare sedinta este interactiva, iar activitatile vizeaza nu numai dezvoltarea limbajului si comunicarii, ci a tuturor proceselor si functiilor psihice implicate In cunoastere si dezvoltare.

Se intampla adesea ca, la varste fragede, copiii sa pronunte gresit anumite sunete sau cuvinte. In unele cazuri, aceste greseli se corecteaza odata cu inaintarea in varsta. In alte situatii insa, ele continua sa afecteze vorbirea copilului si sa provoace tulburari de comportament si personalitate. In astfel de cazuri, este necesar sa se apeleze la logoped (un psiholog sau psihopedagog specializat In corectarea tulburarilor de limbaj si comunicare).

Care sunt situatiile in care este nevoie sa merg cu copilul la logoped?

Indicat este ca, in cazul unor astfel de suspiciuni, corectarea limbajului sa inceapa cat mai devreme posibil.

Abordarea noastra

Pentru rezultate cat mai bune si oferirea de sprijin personalizat copiilor care se confrunta cu o astfel de tulburare, se folosesc elemente din:

Astfel, fiecare sedinta este interactiva, iar activitatile vizeaza nu numai dezvoltarea limbajului si comunicarii, ci a tuturor proceselor si functiilor psihice implicate In cunoastere si dezvoltare.

In cazul in care doresti o programare pentru logopedie, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti oferi mai multe informatii.

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet