PSIHIATRIE COPII SI ADOLESCENTI

Evaluarea psihiatrica a copilului sau a adolescentului apare ca necesitate, de obicei, la recomandarea unui medic generalist sau a psihologului clinician.

In cadrul Centrului Medical Bellanima puteti beneficia de servicii psihiatrice complete pentru copii si adolescenti. Recomandarea primita din partea unui medic generalist sau a psihologului clinician apare ca necesitate in urma unei evaluarii psihologice, atunci cand este nevoie de o abordare medicala amanuntita a cazului.

Echipa Bellanima intervine prin:

Aceasta presupune o explorare in detaliu a problemelor emotionale sau comportamentale ale copilului, a sanatatii  fizice a acestuia, a dezvoltarii sale, a relatiilor de familie si a istoricului tulburarilor psihice ale parintilor, daca ele exista.

Evaluarea psihiatrica va include examinarea starii psihice a copilului sau a adolescentului care consta in observarea atenta a comportamentului si un prim raport al experientei subiective a acestuia. Aceasta prima evaluare va include si observarea interactiunilor din familie, in special a interactiunilor dintre copii si parintii sai.

Interventia terapeutica

Tratamentul va include in mod uzual una sau mai multe din urmatoarele elemente: terapie comportamentala, terapii de rezolvare a problemelor, terapie psihodinamica, program de pregatire a parintilor, sesiuni de parenting, terapie de familie si, daca este necesar, tratament medicamentos.

 

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet