Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

SERVICII DECONTATE CAS

Pentru a facilita accesul la servicii de psihologie si psihiatrie de calitate, oferim inclusiv servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate.

Pentru a facilita accesul la servicii de psihologie si psihiatrie de calitate, oferim inclusiv servicii decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate, in limita plafonului asigurat de catre aceasta. Serviciile pe care le putem oferi pentru copii si adolescenti in acest regim de decontare totala/compensare sunt:

Pentru a beneficia de decontarea serviciilor de catre CAS, este nevoie, in primul rand, de o programare pentru o consultatie de psihiatrie pediatrica. In urma acestei consultatii, medicul poate recomanda inclusiv servicii psihologice, la care va veti putea programa ulterior. La prima programare trebuie sa va prezentati la Centrul Medical Bellanima cu urmatoarele documente:

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet