Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

Copilul tău este hiperactiv și simți că nu îi mai faci față? Este posibil să fie afectat de ADHD, o tulburare neurobiologică manifestată prin deficit de atenție și/sau hiperactivitate. 

La Centrul Medical Bellanima, oferim toată atenția noastră copiilor cu ADHD, pentru a-i ajuta să se integreze în colectiv și să-și îmbunătățească performanțele școlare. În plus, venim în sprijinul familiei prin sesiuni de psihoeducație, pentru a-i ajuta pe părinți să înțeleagă mai bine dificultățile cu care se confruntă copilul și modalitățile în care poate fi ajutat.

Singurul specialist care poate stabili cu certitudine prezența unei astfel de tulburări la copil este medicul psihiatru pediatru. Recomandăm această evaluare la primele semne de hiperactivitate, pentru un diagnostic timpuriu, care să permintă apoi o intervenție cu succes.

Ajută-ți copilul să-și folosească energia în favoarea lui!

„Trebuie să privim hiperactivitatea copilului cu ADHD ca pe un atu, pentru a putea canaliza această energie debordantă în favoarea copilului. Diagnosticul timpuriu de ADHD facilitează intervenția precoce și îmbunătățește semnificativ funcționalitatea zilnică a copilului.”

Tipuri de ADHD

Simptome ADHD la preșcolar

Simptome ADHD la școlar

Simptome ADHD la adolescent

Dacă suspectezi că cel mic ar putea suferi de ADHD, adresarea cât mai din timp către specialist pentru intervenția terapeutică poate îmbunătăți semnificativ comportamentele disruptive, performanțele școlare și relațiile sociale ale copilului.

Diagnosticul timpuriu este vital pentru succesul terapiei!

Diagnostic de ADHD la Centrul Medical Bellanima

La Centrul Medical Bellanima, diagnosticul de ADHD se pune printr-o evaluare completă multidisciplinară, pornind de la observația clinică directă efectuată de medicul psihiatru pediatru în cabinet.

Acesta ține cont și de următoarele informații:

De ce să alegi Centrul Medical Bellanima?

Urmărirea constantă a evoluției copilului.

Lucrăm împreună pentru viitorul copilului tău!

Cum abordăm tratamentul pentru ADHD la Bellanima

Intervenția terapeutică în cazul unui copil cu ADHD este multimodală. Ne concentrăm pe: 

Pentru copii mai mari de 6 ani, cooperarea între părinți, cadrele didactice și terapeut este esențială pentru eficientizarea planului de intervenție.

SpecialistiI Nostri

Intalniti echipa

Avand formari si abordari terapeutice diverse si complementare, specialistii Bellanima sunt pregatiti sa va ajute.

Serviciile noastre pot fi oferite atat in cabinet, cat si online.

0731.151.153

Pentru sedintele online, te poti programa cu usurinta, direct din pagina dedicata serviciului de telemedicina. Daca nu stii ce serviciu ti se potriveste, consilierii nostri te vor sfatui sau poti alege chiar tu completand acest formular.

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet