Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

Vrei să începi să fii bine?

E cel mai bun moment să
ai grijă de starea ta de bine.

CENTRUL MEDICAL BELLANIMA
servicii integrate de psihologie, psihoterapie si psihiatrie

Cea mai mare reusita in viata nu este sa nu cazi niciodata,
ci sa te ridici de fiecare data cand esti jos. Nelson Mandela

CENTRUL MEDICAL BELLANIMA

Afla direct serviciul care ti se potriveste, alegand una dintre situatiile de mai jos:

Este important sa stii ca si in cele mai dureroase sau dificile situatii poti beneficia de sprijin si intelegere. Iar primul pas spre mai bine este acela de a apela la specialisti pregatiti sa te ajute.
Daca nu esti decis la ce fel de specialist doresti o programare, te ajutam noi, explicandu-ti diferentele:
- Medic psihiatru
Scopul consultatiilor psihiatrice este acela de a identifica posibilele afectiuni medicale care stau la baza starilor negative care te afecteaza. In functie de diagnostic, medicul poate prescrie un tratament care sa amelioreze simptomele si care sa te ajute la reluarea ritmului tau obisnuit. In general, cele mai bune rezultate terapeutice se obtin printr-o combinatie intre psihoterapie si tratamentul psihofarmacologic.
- Psihoterapeut
Atunci cand, din diferite motive, nu ne mai simtim impliniti de anumite aspecte ale vietii noastre, cand trecem prin schimbari majore sau cand starea generala ni se inrautateste fara un motiv clar este firesc sa simtim nevoia de a discuta cu cineva.
In acest caz, psihoterapia este necesara pentru a te ajuta sa identifici sursa problemelor cu care te confrunti si apoi crearea unui plan de a face fata noii situatii. Sedintele individuale sunt, de asemenea, si bune ocazii de autocunoastere si de descoperire a propriilor resurse interioare.
- Consilier psihologic
Consilierea psihologica este indicata in situatii temporare de impas sau care implica schimbari majore. Acest tip de interventie este recomandat daca problemele nu au radacini suficient de profunde incat sa necesite o abordare psihoterapeutica.
De asemenea, consilierea psihologica este indicata si pentru persoanele care sunt apropiate de cineva care are o suferinta sau o tulburare psihica si care au nevoie, la randul lor, de sprijin in gestionarea situatiei.
- Psiholog clinician

Scopul unei consultatii de acest tip este acela de a analiza starea ta in ansamblu si apoi de a identifica daca si ce tip de interventie este necesara (consiliere psihologica, psihoterapie, psihiatrie sau abordare interdisciplinara).
Daca tot nu te decizi, te rugam apeleaza la formularul de triaj pentru a gasi raspunsul cel mai potrivit nevoilor tale.

Afla serviciul potrivit
Pentru a stabili o programare pentru tine sau pentru altcineva, ne poti suna la 0735 151 153 sau te poti programa online prin clinica virtuala. Daca ai nevoie de mai multe informatii, te rugam acceseaza formularul de triaj.

Afla serviciul potrivit
Inainte de a incepe un demers terapeutic, este necesara o evaluare initiala, in urma careia specialistii Bellanima vor face recomandarile terapeutice necesare. Evaluarea are loc intr-un mediu prietenos si folosind metode adecvate varstei copilului. De asemenea, aceasta are in vedere inclusiv urmarirea interactiunii cu parintii sau cu ceilalti membri ai familiei, pentru a contura o imagine de ansamblu a situatiei, necesara pentru a face recomandarile terapeutice cele mai potrivite.Daca ai nevoie de mai multe informatii, te rugam acceseaza formularul de triaj.

Afla serviciul potrivit
Fiecare client este tratat de specialistul/specialistii care se potrivesc cel mai bine situatiei cu care acesta se confrunta.
Iata cateva repere pentru a intelege diferentele dintre tipurile de specialisti:
Psihologul a absolvit facultatea de psihologie, poate dobandi una sau mai multe competente (psiholog clinician, consilier psihologic) si poate face evaluari psihologice. Psihoterapeutul poate fi, la baza, un psiholog sau un psihiatru care atrecut printr-un stagiu de specializare (formare) in una sau mai multe abordari psihoterapeutice.
Psihiatrul a absolvit facutatea de medicina si a urmat o perioada de rezidentiat in specialitatea psihiatrie. Este singurul care poate prescrie retete si tratamente medicamentoase pentru tulburari psihice. Pentru a stabili o programare pentru tine sau pentru altcineva, ne poti suna la 0735 151 153 sau te poti programa online prin clinica virtuala. Daca ai nevoie de mai multe informatii, te rugam acceseaza formularul de triaj

Afla serviciul potrivit
Cand avem langa noi o persoana draga aflata in suferinta, este important sa ne asiguram ca aceasta primeste cat mai curand sprijinul de care are nevoie. Formularul de mai jos te va ajuta sa iti dai seama care este consultul cel mai potrivit si ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-i face o programare. Dupa o prima sedinta, persoana respectiva va primi o serie de recomandari terapeutice care o vor ajuta sa isi reia ritmul obisnuit. Daca nu este decis la ce fel de specialist doreste o programare, te ajutam noi, explicandu-ti diferentele:
- Medic psihiatru Scopul consultatiilor psihiatrice este acela de a identifica posibilele afectiuni medicale care stau la baza starilor negative care afecteaza persoana apropiata tie. In functie de diagnostic, medicul poate prescrie un tratament care sa amelioreze simptomele si care sa o ajute la reluarea ritmului sau obisnuit. In general, cele mai bune rezultate terapeutice se obtin printr-o combinatie intre psihoterapie si tratamentul psihofarmacologic.
- Psihoterapeut Atunci cand, din diferite motive, nu ne mai simtim impliniti de anumite aspecte ale vietii noastre, cand trecem prin schimbari majore sau cand starea generala ni se inrautateste fara un motiv clar este firesc sa simtim nevoia de a discuta cu cineva. In acest caz, psihoterapia este necesara pentru a ajuta persoana apropiata tie sa identifice sursa problemelor cu care se confrunti si apoi sa creeze unui plan de a face fata noii situatii. Sedintele individuale sunt, de asemenea, si bune ocazii de autocunoastere si de descoperire a propriilor resurse interioare.
- Consilier psihologic Consilierea psihologica este indicata in situatii temporare de impas sau care implica schimbari majore. Acest tip de interventie este recomandat daca problemele nu au radacini suficient de profunde incat sa necesite o abordare psihoterapeutica. De asemenea, consilierea psihologica este indicata si pentru persoanele care sunt apropiate de cineva care are o suferinta sau o tulburare psihica si care au nevoie, la randul lor, de sprijin in gestionarea situatiei.
- Psiholog clinician: Scopul unei consultatii de acest tip este acela de a analiza starea persoanei apropiate tie in ansamblu si apoi de a identifica daca si ce tip de interventie este necesara (consiliere psihologica, psihoterapie, psihiatrie sau abordare interdisciplinara).

Daca tot nu te decizi, te rugam apeleaza la formularul de triaj pentru a gasi raspunsul cel mai potrivit nevoilor sale. Afla serviciul potrivit
Specialistii nostri pot elibera anumite avize sau expertize psihologice pentru copii/adolescenti si adulti. Te rugam sa ne oferi mai multe detalii despre situatia ta contactandu-ne la 0735 151 153, sau poti afla mai multe informatii accesand formularul de triaj.

Afla serviciul potrivit

Serviciile noastre

Acoperim o sferă vastă de servicii terapeutice de tip medical (consultatii de psihiatrie) cat si psihologice (evaluari clinice, psihoterapie si coaching), pentru toate grupele de vârstă, personalizând intervenția și asigurând confidențialitatea. De asemenea, oferim programe de wellbeing, dezvoltare personală și profesională în cadrul companiilor.

Clinica virtuala

Suntem alaturi de tine oferind consultații medicale si psihoterapie la distanta. De asemenea, ai accces la istoricul tau medical si la documentele incarcate de tine sau de specialistul cu care interactionezi.

Sesiuni dedicate persoanelor fizice si companiilor (angajati sau persoanele din conducere), temele alese fiind de tip evergreen (teme de actualitate in orice moment, care raspund la intrebari si ofera solutii pentru probleme mereu prezente in vietile noastre) sau de tip Hot Hit (teme de actualitate intr-o anumita conjunctura, care raspund unor nevoi acute, aparute contextual la nivelul intregii populatii sau a unor categorii de persoane).

CENTRUL MEDICAL BELLANIMA


Alaturi de tine

Servicii integrate de psihologie, psihoterapie si psihiatrie la STANDARDE INTERNATIONALE.

Iti punem la dispozitie o echipa de specialisti pentru diagnosticarea si tratarea unei arii vaste de tulburari si probleme psihice, pentru toate grupele de varsta, personalizand interventia si asigurand confidentialitatea.
De ce sa alegi Bellanima


Readucem la viata „sufletul frumos” al celor care nu-si mai regasesc lumina interioara.

Fondat in anul 2013 ca primul centru medical din Romania dedicat tratarii depresiei si tulburarilor asociate, Bellanima pune astazi la dispozitia clientilor sai experienta si cunostintele unei echipe de specialisti din domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei si psihiatriei pentru diagnosticarea si tratarea unei arii vaste de tulburari si probleme psihice.

Echipa interdisciplinara

Abordarea noastra este una integrata, implicand specialisti cu pregatiri complementare, inclusiv cu experienta organizationala.

Servicii personalizate

Putem acoperi o sfera vasta de servicii terapeutice, pentru toate grupele de varsta, personalizand interventia si asigurand confidentialitatea.

Servicii wellbeing

Sesiuni de grup sau individuale pentru parinti, copii sau angajati, sustinute de specialisti psihologi, psihoterapeuti, medici sau profesori.

Reprezentant national

Ne asumam inclusiv rolul de a coordona si implementa actiuni publice de psihoeducatie si anti-stigmatizare.

Vezi video

CE SPUN CLIENTII

Testimoniale

Preturi

Oferte promotionale

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru.

Pachet 1

1035 - 1250 Ron
EVALUARE SI PSIHOTERAPIE ADULTI (in functie de specialistul ales/recomandat)
 • discount de peste 15% fata de pretul de lista.
 • Evaluare psihologica preliminara adulti.
 • 5 sedinte de psihoterapie individuala.

Pachet 2

240 Ron
EVALUARE PRELIMINARA ADULTI
 • Primul pas pe care il recomandam pentru initierea unei interventii terapeutice, avand ca scop calibrarea tipului de terapie si a specialistului cu nevoile si tipologia clientului.

Pachet 3

550 Ron
EVALUARE PSIHO-EMOTIONALA ADULTI
 • discount de peste 20% fata de pretul de lista
 • Consultatie initiala psihiatrie
 • Evaluare psihologica
 • Control psihiatrie

pentru lista completa de servicii va rugam sa ne contactati.

Asociatia Bellanima este sustinuta de catre Centrul Medical Bellanima si isi propune sa fie principala resursa regionala de solutii pentru probleme de actualitate, cu implicatii psihologice, pentru publicul larg sau pentru categoriile defavorizate. Obiectivul nostru este de a oferi ajutor prin derularea unor programe de asistenta sociala, psihologica, medicala si pregatire profesionala pentru persoane vulnerabile sau aflate in situatie de criza.

SpecialistiI Nostri

Intalniti echipa

Avand formari si abordari terapeutice diverse si complementare, specialistii Bellanima sunt pregatiti sa va ajute.
CENTRUL MEDICAL BELLANIMA

Contacteaza-ne

contact@bellanima.ro
0731 151 153
PROGRAMARI: Luni – Vineri : 09:00 – 20:00

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet