Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

Stresul, anxietatea, depresia sau menținerea echilibrului psihic sunt teme care în România sunt trecute sub tăcere sau privite ca niște mofturi. Această prejudecată este o povară pe care o purtăm cu toții, când vorbim despre o tulburarea a sănătății psihice, fie că ne referim la noi sau că cineva drag nouă se află în această situație.

Un pas important către vindecare, ca societate, este să recunoaștem că ne confruntăm cu o problemă. Tratăm afecțiunile psihice ca pe niște trăsături de personalitate, ceea ce este atât greșit, cât și periculos.  

Societatea noastră are nevoie de o discuție liberă asupra echilibrului psihic, o dezbatere care să aibă în centrul său poveștile acelor persoane care au cerut și primit ajutorul. Experiențele lor și pașii pe care i-au parcurs către vindecare reprezintă baza pe care putem construi o discuție sinceră și liberă despre problemele noastre sau ale apropiaților.

„Probabil că cel mai important lucru în vindecarea sufletească este conștientizarea faptului că te afli într-un impas, acceptarea acestui fapt și decizia esențială de a te ajuta și a te lăsa ajutat. Din experiența personală, spun că este extrem de important să găsești un psiholog/psihoterapeut care să se muleze pe personalitatea ta și alături de care să creezi o legătură încă de la primele cuvinte spuse.”

Pacient Bellanima

Spune-ne povestea ta!

Pentru cei care suferă de depresie, anxietate sau pur și simplu nu își pot găsi echilibrul psihic și sufletesc, este important să știe că nu sunt singuri, că și alte persoane trec sau au trecut prin aceleași experiențe și că le-au depășit pentru că au cerut ajutor.

Poveștile despre provocările privind sănătatea psihică și echilibrul interior sunt un pas terapeutic atât pentru cei care le spun, cât și pentru cei care le ascultă.

 

Scopul campaniei

Dezechilibrele interioare, anxietățile, depresia sau alte tulburări legate de sănătatea psihică sunt percepute ca probleme individuale în timp ce, în realitate, aceste suferințe îi afectează și pe cei din jur. Ne dorim ca relatările celor care apelează deja la ajutor specializat să fie un punct de sprijin pentru cei care nu își pot spune încă povestea.

Vrem să oferim persoanelor care au sau au avut nevoie de suportul unui psiholog sau psihiatru acel cadru în care să se simtă bine și în siguranță pentru a împărtăși experiența personală. Știm cât de dificilă este conștientizarea unei astfel de situații și credem în efectul terapeutic pe care îl are asumarea și expunerea personală. 

Conștientizarea faptului că echilibrul psihic și sufletesc este dificil de atins pentru oricine (familie, prieteni, oameni necunoscuți) este un element esențial și primordial în a găsi ajutorul de care avem nevoie.

Cum te poți implica?

La baza acestei campanii stă puterea de a împărtăși cu cei din jur experiențe dificile, fie pentru auto-vindecare, fie pentru a întinde o mână de ajutor celorlalți. 

Experiența ta poate să ofere o imagine mai clară asupra problemelor cu care se confruntă ceilalți. O perspectivă nouă asupra aceleiași trăiri poate lansa noi emoții și senzații, așa cum poate opri un șir de gânduri extreme. Mai exact, citind despre tine, un om se poate găsi pe el în povestea ta. Uneori, asta îi poate salva viața. Așa cum, scriind despre tine, îți poți găsi chiar tu sensul și utilitatea în lume. Fie că alegi să o spui sub anonimat sau nu, povestea ta reprezintă un pas terapeutic foarte important.

SpecialistiI Nostri

Intalniti echipa

Avand formari si abordari terapeutice diverse si complementare, specialistii Bellanima sunt pregatiti sa va ajute.

Serviciile noastre pot fi oferite atat in cabinet, cat si online.

0735.151.153

Pentru sedintele online, te poti programa cu usurinta, direct din pagina dedicata serviciului de telemedicina. Daca nu stii ce serviciu ti se potriveste, consilierii nostri te vor sfatui sau poti alege chiar tu completand acest formular.

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet