Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

Ți s-a întâmplat să te oprești brusc pe stradă sau dintr-o activitate pentru că “ți s-a făcut frică”? Ai simțit neliniște sau că nu poți respira și că te cuprinde o stare de frică irațională? Înseamnă că ai experimentat o stare de anxietate, ai anticipat mental un pericol, deși în realitate nu era nimic amenințător. 

La Centrul Medical Bellanima oferim asistență și suport specializat pentru toate tipurile de anxietate. Prin terapie individuală te ajutăm să-ți depășești fricile, oricât de profunde ar fi ele!

„Persoanele care suferă de anxietate înțeleg că simptomele lor, deși extrem de neplăcute, pot fi controlate cu ajutorul minții, că nu pun în pericol viața și pot fi resemnificate astfel încât să fie ușor de tolerat. Prin intermediul tehnicilor cognitiv-comportamentale ajung să se confrunte mai ușor cu situațiile considerate periculoase, care înainte erau evitate.”

Alege să trăiești viața fără frică!

Cum recunoști anxietatea?

Anxietatea este o stare de neliniște crescută, în care aștepți să se întâmple ceva rău sau simți o intensă nesiguranță. Spre deosebire de frică, emoție ce apare în preajma unui pericol, anxietatea are de cele mai multe ori un caracter irațional. Cu alte cuvinte, este nejustificată. Nu este generată de vreo situație de pericol real sau este disproporționată în raport cu pericolul. 

Simptomele anxietății

Anxietatea, în formele ei patologice, este o stare accentuată de neliniște care este resimțită în corp prin diverse simptome sau senzații:

Anxietatea te afectează pe tine și pe cei dragi

Anxietatea îți poate pune sănătatea în pericol

Dacă intensitatea trăirilor de anxietate îți influențează performanțele profesionale sau îți alterează relațiile sociale, ea devine o suferință. Din cauza anxietății, percepția este modificată și tinzi să interpretezi toate lucrurile prin prisma fricii generate de anxietate.

În lipsa unei abordări terapeutice potrivite (medicație și/sau psihoterapie), tulburările de anxietate pot avea o evoluție cronică și pot pune în pericol sănătatea fizică.

Alege Bellanima ca să scapi de anxietate!

La Centrul Medical Bellanima beneficiezi de un program complet de terapie, de la o evaluare psihologica preliminară, până la monitorizarea atentă a progreselor tale.

  • – Evaluare psihologica preliminară – un psiholog clinician va folosi o serie de chestionare psihologice și va conduce un interviu structurat pe baza căruia va fi identificatăcea mai potrivită abordare terapeutică și cei mai potriviți specialiști să o realizeze, în funcție de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele persoanei ;
  • – Recomandare terapeutică – în funcție de concluziile evaluării psihologice preliminare, recomandarea psihologului poate fi:
    • -începerea unei psihoterapii cu un psihoterapeut cu formarea cea mai potrivită pentru caz;
    • -evaluarea din punct de vedere medical a persoanei pentru a se stabili gradul de severitate al anxietății și/sau tipul tulburării de anxietate.

Plan de intervenție – specialiștii implicați realizează și monitorizează intervenția terapeutică urmărind reducerea până la dispariție a simptomelor.

 

Dacă ai simptome de anxietate, solicită o programare!

SpecialistiI Nostri

Intalniti echipa

Avand formari si abordari terapeutice diverse si complementare, specialistii Bellanima sunt pregatiti sa va ajute.

Serviciile noastre pot fi oferite atat in cabinet, cat si online.

0735.151.153

Pentru sedintele online, te poti programa cu usurinta, direct din pagina dedicata serviciului de telemedicina. Daca nu stii ce serviciu ti se potriveste, consilierii nostri te vor sfatui sau poti alege chiar tu completand acest formular.

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet