fbpx

Servicii la standarde internationale

Serviciile noastre pot fi oferite atat in cabinet, cat si online.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Centrul de psihologie, psihoterapie si psihiatrie pentru adulti va ofera urmatoarele servicii:

In cadrul Bellanima, specialistii nostri sunt pregatiti pentru a evalua atat intensitatea, cat si natura problemelor dvs psihologice. Pentru inceput, este recomandata o sedinta de evaluare cu un psiholog clinician care poate sa analizeze cat mai obiectiv starea dvs si sa va indrume apoi catre cel mai potrivit specialist pentru interventia terapeutica.

La recomandarea psihologului clinician, veti putea initia o psihoterapie cu unul dintre psihoterapeutii centrului, cu formarea cea mai potrivita pentru situatia si obiectivele dvs, sau veti putea fi consultat de un medic psihiatru pentru a vedea in ce masura initierea unui tratament medicamentos v-ar putea ajuta.  In multe cazuri, combinatia dintre psihoterapie si farmacoterapie este solutia care poate oferi cele mai bune rezultate.

Serviciile noastre sunt disponibile atat in cadrul centrului, cat si online. Contacteaza-ne pe e-mail, chat, Skype sau telefonic pentru a stabili o programare.

Abordare integrata, multi-disciplinara

Specialistii Bellanima (psihologi, psihoterapeuti, psihiatri) au competente in diagnoza si tratamentul urmatoarelor tulburari:

 • Tulburari afective (depresie unipolara, tulburare afectiva bipolara, depresie recurenta, depresie prenatala si postnatala)
 • Sindrom de stress post-traumatic, doliu complicat si tulburari de adaptare
 • Anxietate
 • Tulburari alimentare
 • Dependente
 • Tulburari somatoforme
 • Demente si tulburari de memorie
 • Tulburari de comportament la copil si adolescent
 • Tulburari de personalitate
 • Tulburari obsesiv-compulsive
 • Tulburari sexuale
 • Tulburari psihotice

Psihologii, psihiatrii si psihoterapeutii nostri sunt specialisti care va vor trata cu respect, intelegere si grija si va vor ajuta sa gasiti cele mai bune solutii pentru dvs,  fiind profesionisti cu experienta clinica si de cercetare indelungata, dobandita atat in tara cat si in strainatate.

Anxietatea: simptome, cum se manifesta?

Anxietatea este una dintre emotiile fundamentale ale vietii fara de care supravieturea si dezvoltarea umana nu pot fi concepute. Astfel, toți simtim anxietate, aceasta putand fi chiar un factor care uneori ajuta la mobilizarea resurselor in fata obstacolelor dificile. Cat de des si cat de intens simtim această emotie si ce mecanisme avem pentru a regla starea de anxietate, variaza de la persoană la persoana. Cu toate acestea, atunci cand ajunge la un nivel de intensitate sever pe o perioadă indelungata, interferand cu capacitatea de a functiona zilnic în mod satisfacator, anxietatea se poate constitui intr-una dintre cele mai des intalnite tulburari – tulburarea de anxietate.

Tulburarile de anxietate sunt caracterizate prin frica si ingrijorare constante si coplesitoare, trairi care pot acapara toate resursele de energie si modifica semnificativ cursul vietii noastre.

Afla mai multe in sectiunea Resurse

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei in luna Ianuarie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...