Psihoterapie de familie

Considerand familia ca intreg si privind orice problema a unui membru ca un simptom al schimbarii sau conflictului in grup, specialistii apeleaza la un tip de terapie foarte activa. Toti membrii familiei vor fi implicati in acest proces si vor primi sarcini terapeutice pe care ulterior le vor discuta cu psihoterapeutul.

Un psihoterapeut de familie din cadrul centrului Bellanima va avea urmatoarea abordare fata de clientii sai:

In timpul sedintelor de terapie se vor utiliza punctele forte ale familiei cu scopul rezolvarii problemelor. Toti membrii isi iau responsabilitatea rezolvarii problemelor, unii dintre ei avand mai multa nevoie sa schimbe comportamente decat altii.

Psihoterapia de familie este un tip de terapie foarte activa, membrii familiei urmand a primi sarcini terapeutice pe care sa le indeplineasca in viata de zi cu zi si apoi sa le discute cu psihoterapeutul in cadrul sedintelor urmatoare.

Numarul si frecventa sedintelor poate varia in functie de severitatea simptomelor, de dificultatea problemelor si de rezistenta unor membri de a participa la terapie. Familia si terapeutul de familie vor stabili obiective comune si vor discuta intervalul de timp necesar pentru a atinge aceste obiective

Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

0731 151 153

Luni – Vineri:
09:00 – 20:00

Newsletter

Incepe aici
close slider

Ofertă promoțională

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 240 lei


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


Detalii Pachet